Danske Bank Oyj

Kutsu verkkolehdistötilaisuuteen: Danske Bankin suhdannekatsaus 7.6.2017 – Suomi sai kirivaihteen päälle, mutta talouspolitiikka on kestävyyslaji

Jaa

Tervetuloa seuraamaan suhdannekatsausta suorana lähetyksenä!

Danske Bankin pääekonomisti Pasi Kuoppamäki pohtii suhdannekatsauksessa muun muassa seuraavia aiheita:

- Suomen talous sai kirivaihteen päälle – onko nyt oikea aika investoida?

- Trump lähtökuopissa, Kiinan vauhti hidastuu – Euroopassa poliittinen epävarmuus tasoittunut. Mitä seuraavaksi?

Lähetys on katsottavissa Danske Bankin YouTube-kanavalla (https://www.youtube.com/watch?v=WWq5yNIhdgI) keskiviikkona 7.6.2017 klo 12.30 alkaen suorana lähetyksenä.

Kysymysten lähettäminen:

1) YouTubessa: jos haluat lähettää kysymyksiä suoran lähetyksen aikana, pyydämme sinua kirjautumaan YouTubeen omilla käyttäjätunnuksillasi (Gmail-tili) tai luomaan uuden profiilin täällä (https://support.google.com/youtube/answer/161805?hl=fi).

2) Tekstiviestitse: tilaisuuden aikana suoraan Anita Nousiaiselle +358 40 766 8295.

Pääekonomisti Pasi Kuoppamäki on haastateltavissa suhdannekatsauksen jälkeen. Haastattelupyynnöt mediapuhelimeen 050 422 6644.

Suhdannekatsaus ja lehdistötiedote toimitetaan medialle noin klo 12.30.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin

Danske Bankin ekonomistit

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank Oyj
Danske Bank Oyj
Televisiokatu 1, PL 1275
00075 DANSKE BANK

https://www.danskebank.fi/

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank Oyj on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank Oyj

Sijoittajan personal trainer hyppäsi mobiiliin16.1.2018 15:00Tiedote

Sijoittajat ovat jo pitkään käyneet kauppaa mobiililaitteillaan, ja varainhoitoakin on automatisoitu. Kuitenkaan ratkaisuja, jotka tarjoaisivat sijoittajalle aidosti digitaalisesti neuvoja omien sijoituspäätösten tekemiseen, ei ole ollut. Danske Bank tuo nyt sijoitusneuvojan suomalaisten älypuhelimiin. Sijoittaja saa reaaliaikaisesti ja omaan sijoitusprofiiliinsa perustuen neuvoja, kun tapahtuu hänen salkkuunsa vaikuttavia muutoksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme