Kirjapaja

KUTSUmuistutus julkistamistilaisuuteen!

Jaa

Tervetuloa Uusi alku -kirjan julkistamistilaisuuteen! Teemu Laajasalon (toim.) Uusi alku – Elämä kulkutaudin muuttamassa maailmassa julkistetaan 11.4. klo 14. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä Laajasalolle sekä muulle kirjoittajajoukolle. Kirjoittajista paikalla ovat mm. Mika Aaltola, Sinikka Backman, Jari Sarasvuo, Seida Sohrabi ja Pekka Sauri.

KUTSU
KUTSU

Uusi alku -teos on inhimillinen katsaus kuluneeseen kahteen vuoteen kulkutaudin kurittamassa maailmassa. Pandemiaa on tiedotusvälineissä käsitelty lähinnä terveyden ja talouden lähtökohdista, mutta koettelemus on ollut paljon muutakin. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

KUTSU
KUTSU
Lataa
Teemu Laajasalo, kuva Jani Laukkanen
Teemu Laajasalo, kuva Jani Laukkanen
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kirjapaja
Kirjapaja
Itälahdenkatu 27 A
00210 Helsinki

0968774530http://www.kirjapaja.fi

Kirjapajan kustannusohjelmassa on monipuolisia ja moderneja tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin, kasvatuksen ja yhteiskunnan aloilta. Tuotannossamme on edustettuna myös maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirjapaja

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme