Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kuubalainen a cappella -yhtye Vocal Sampling tulee Suomeen.

Jaa

Maailman arvostetuimpiin lauluyhtyeisiin lukeutuva Vocal Sampling saapuu konsertoimaan maahamme marraskuussa uuden Así De Sampling levynsä merkeissä. Tämä aiemmilla Suomen-vierailuillaan ylistävät arvostelut saanut kuuden taiturimaisen kuubalaisen a cappella -yhtye konsertoi Savoy-teatterissa, Helsingissä 29. marraskuuta.

Vocal Sampling
Vocal Sampling

Vocal Sampling -lauluyhtyeen kuudes CD Así De Sampling ilmestyi tämän vuoden helmikuussa ja siinä on kuultavissa länsimaisten hittien lisäksi perinteistä kuubalaista musiikkia muiden muassa teemoja Buena Vista Social Clubilta. ”Tämä albumi on kunnianosoitus isovanhemmillemme”, kertoo yhtyeen keulahahmo René Banos.

Vocal Sampling on tullut tunnetuksi salsaa, rumbaa ja muita Latinalaisen Amerikan rytmejä eri soittimien ääniin yhdistävästä a cappella -esiintymisestään. Yhtyeen soinnukas laulaminen saa seuraa lukuisten eri soittimien matkimisesta, ja Vocal Samplingiä kuunnellessaan voi helposti luulla kuuntelevansa oikeaa orkesteria pelkän lauluyhtyeen sijaan.

Vuonna 1989 perustettu Vocal Sampling on voittanut lukuisia palkintoja ja ollut myös Grammy-ehdokkaana levytyksistään. Todelliseen maailmanmaineeseen yhtye nousi vuonna 1996 esiinnyttyään Montreuxin jazzfestivaalilla. Sittemmin Vocal Sampling on kiertänyt vuosittain konsertoimassa merkittävimmillä maailmanmusiikki- ja jazzfestivaaleilla Euroopassa, Japanissa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2000 Vocal Sampling esiintyi mm. loppuun myydyssä Royal Albert Hallissa. Seuraavana vuonna ilmestyi albumi Cambio de Tiempo, joka sai kolme Latin Grammy Awards 2002 -palkintoa.  

Yhtyeessä laulavat: Rene Banos PascualOscar Porro JimenezReinaldo Sanler MasedaPedro Guillermo Bernard CotoHector Crespo Enriquez ja Luis Alberto Alzaga Mora .

Savoy-teatterissa
29.11.2017 klo 19
Liput 47 / 39 / 10 €, Savoy-teatteri ja Lippupiste

Savoy-teatteri
Tiedottaja Anne Malmström, 040 334 1089, anne.malmstrom@hel.fi

Tuottaja Anna-Liisa Tasapuro, 040 334 1090, anna-liisa.tasapuro@hel.fi

Vocal Sampling - Asi de Sampling

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, valokuvat, pressiliput ja yhtyeen haastattelupyynnöt:
tiedottaja Anne Malmström, 040 334 1089, anne.malmstrom@hel.fi

Kuvat

Vocal Sampling
Vocal Sampling
Lataa
Vocal Sampling: Así De Sampling
Vocal Sampling: Así De Sampling
Lataa
Vocal Sampling
Vocal Sampling
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Savoy-teatteri on kansainvälinen estradi Helsingin sydämessä. Teatterin ohjelmistossa on mm. konsertteja, musiikkiteatteria, tanssia, stand uppia ja elokuvia.

Savoy-teatteri / Savoy Teatern/ Savoy Theatre

Kasarmikatu 46-48, PL /P.O. Box 4731, FI - 00099 Helsingin kaupunki

www.savoyteatteri.fi

Savoy Facebookissa

Savoy Instagramissa

Savoy YouTubessa

Savoy Twitterissä

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme