Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kuukausi aikaa Vaasan Kuorofestivaaliin - Muista ostaa liput ajoissa

Jaa

Laulu- ja kuoromusiikin kansainvälinen suurtapahtuma Vaasan Kuorofestivaali tarjoaa jälleen monipuolista ohjelmaa tuhansille musiikin ystäville 16.-19.5.2019. Tarjolla on pääesiintyjien konserttien lisäksi myös maksuttomia pop up ja non-stop-konsertteja.

Cantores Minores, kuva: Tiiu Kaitalo
Cantores Minores, kuva: Tiiu Kaitalo

Festivaalin pääesiintyjiä ovat Humanophones Ranskasta, Double Date USAsta, Cantores Minores ja Philomela. Lapsille on tarjolla Tuhkimo-ooppera.

Lippuja voi ostaa NetTicketistä, Studio Ticketistä sekä NetTicketin kaikista lipunmyyntipisteistä ympäri maan. Festivaalin aikana lippuja voi ostaa festivaalin kansliasta kaupungintalolta. Lipun voin ostaa myös konserttipaikan ovelta tunti ennen konsertin alkua.

Pop up –konsertteja pääsee kuulemaan eri puolilla kaupunkia ja non stop –konsertteja perjantaina pääkirjaston Draama-salissa ja lauantaina kulttuuritalo Fannyssa.

Kuorofestivaalin käsiohjelmia löytyy mm. näistä paikoista: Vaasan kaupungin kirjastot ja museot, Vaasa-opisto, Arbis, Kansalaisinfo, Visit Vaasa, Studio Ticket, Prisma Vaasa, Sokos Hotel Royal Vaasa, Sokos Hotel Vaakuna, Brasserie & Bar Fondis ja Vaasan kaupungintalo.

Festivaalin koko ohjelmistoon voi tutustua nettisivulla www.vaasachoirfestival.fi, josta löytyy myös tiedot myynnissä olevista lippupaketeista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilkka Nyqvist, tuottaja, Vaasan Kuorofestivaali
Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut
p. 0400 564 469
ilkka.nyqvist@vaasa.fi

Eero Paalanen, taiteellinen johtaja, Vaasan kuorofestivaali
p. 050 301 4440
eero.paalanen@gmail.com

Kuvat

Cantores Minores, kuva: Tiiu Kaitalo
Cantores Minores, kuva: Tiiu Kaitalo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tekniska sektorns understöd skars ned på grund av sparkrav – djurskyddsservicen är fortfarande tryggad17.6.2019 10:00:00 EESTTiedote

På grund av sparkrav beviljar Vasa stad i år inget verksamhetsunderstöd till Katthuset i Vasa och Hundgården Kulkuri. Djurskyddsservicen är fortfarande ordnad i samarbete med Hundgården Kulkuri och för det betalas en separat ersättning till hundgården. De lokala frivilliga organisationerna gör ett värdefullt arbete och därför var beslutet om nedskärning inte lätt.

Teknisen toimialan avustuksista leikattiin säästösyistä – eläintensuojelupalvelut turvataan edelleen17.6.2019 10:00:00 EESTTiedote

Vaasan kaupunki ei tänä vuonna myönnä toiminta-avustusta Vaasan kissatalon ja Koiratarha Kulkurin toimintaan säästösyistä. Eläinsuojelupalvelut järjestetään edelleen yhteistyössä Koiratarha Kulkurin kanssa ja tästä maksetaan koiratarhalle erillistä korvausta. Paikalliset vapaaehtoisjärjestöt tekevät arvokasta työtä, eikä leikkauspäätös ollut helppo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme