Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kuula-opiston oppilaat musisoivat Tikanojan taidekodissa lauantaina 8.12.

Jaa

Tikanojan taidekotiin pääsee lauantaina 8.12. ilmaiseksi. Kuula-opiston oppilaat esittävät klo 12 ja 14 pop up -konserteissa musiikkia muun muassa pianolla, viululla ja saksofonilla.

Magnus von Wright:
Sinisorsapoikue  (1841), kok. Granberg, 
Ateneumin taidemuseo, Kansallisgalleria
Magnus von Wright: Sinisorsapoikue (1841), kok. Granberg, Ateneumin taidemuseo, Kansallisgalleria

Tikanojan taidekodissa on esillä Ateneumin taidemuseon tuottama näyttely ”Veljekset von Wright”, jossa voi lintumaalausten lisäksi ihastella muun muassa maisemamaalauksia, kaupunkikuvia, tieteellisiä kuvituksia, asetelmia ja muotokuvia. Mukana on teoksia, jotka ovat harvoin julkisesti esillä.

Kuntsin modernin taiteen museossa voi ihmetellä erilaisten järjestelmien virheitä näyttelyssä ”Glitch Art” ja Pohjanmaan museossa voi nähdä Heikki Willamon hienoja luontovalokuvia näyttelyssä ”Myyttinen matka”. Vaasan taidehallissa on esillä näyttely ”Pariisi, Lontoo, Präntöö”, jossa kerrotaan Palosaaren kaupunginosan historiasta, elinkeinoista, elämästä sekä tunnetuista ja tuntemattomista palosaarelaisista.

Tikanojan taidekoti ja Pohjanmaan museo ovat avoinna klo 10-17 ja Kuntsin modernin taiteen museo sekä Vaasan taidehalli klo 11-17. Museot ovat avoinna tiistaista sunnuntaihin.

Vaasan taidehalliin on aina ilmainen sisäänpääsy, muiden normaali sisäänpääsymaksu on 9 €. Vaasan kaupungin museoissa käy myös Museokortti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Museopalveluvastaava Salla Mällinen
Vaasan kaupungin museot
p. 040 356 4870
salla.mallinen@vaasa.fi

Kuvat

Magnus von Wright:
Sinisorsapoikue  (1841), kok. Granberg, 
Ateneumin taidemuseo, Kansallisgalleria
Magnus von Wright: Sinisorsapoikue (1841), kok. Granberg, Ateneumin taidemuseo, Kansallisgalleria
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme