Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Kuusamon suurpetokeskuksen vastine toimitettu aluehallintovirastoon määräajassa

Jaa

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto havaitsi kesällä epäkohtia Kuusamon Suurpetokeskus Oy:n toiminnassa ja niiden korjaamisen määräajaksi asetettiin 31.8.2022. Suurpetokeskus on toimittanut vastineensa virastolle määräajassa.

Nyt Pohjois-Suomen aluehallintovirasto keskittyy eläintarhalupa-asian käsittelyyn, ja käsittelyn ollessa kesken, emme vastaa kyselyihin asiasta. Tiedotamme heti, kun asiasta on tehty päätös.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Anne Leinonen, 0295 017 313, etunimi.sukunimi@avi.fi

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket
Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Aluehallintoviraston verkkosivut

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme