Oulun yliopisto

Kuusi haki Oulun yliopiston rehtoriksi

Jaa

Oulun yliopiston rehtoriksi kaudelle 2020–2024 haki yhteensä kuusi henkilöä määräaikaan 20.5.2019 mennessä.

Hakijoiden joukossa ovat yliopiston nykyinen rehtori, TkT Jouko Niinimäki sekä koulutusrehtori, TkT Helka-Liisa Hentilä. Muita hakijoita ovat johtaja, KT Risto Honkonen; vieraileva professori, FT Mika-Petri Laakkonen sekä professori, YTT Vesa Puuronen.

Lisäksi yksi hakija ei halua nimeään julkisuuteen.

Rehtorin 1.1.2020 alkavaksi viisivuotiskaudeksi valitsee Oulun yliopiston hallitus kesäkuussa. Hallitus käsittelee rehtorihakua kokouksessaan 22.5.2019.

Rehtori Jouko Niinimäen nykyinen toimikausi päättyy 31.12.2019.

Lue lisää:

Oulun yliopisto hakee rehtoria

Lisätietoja:

Henkilöstöjohtaja Jarmo Okkonen, puh. 050 483 5170, jarmo.okkonen@oulu.fi

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Väitös: Energiatehokkaat lähetysstrategiat moniantennijärjestelmissä12.6.2019 01:23:00 EESTTiedote

Diplomi-insinööri Kien-Giang Nguyen väittelee Oulun yliopistosta torstaina. Tietoliikennetekniikan alaan kuuluvan väitöskirjan otsikko on Energy-Efficient Transmission Strategies for Multiantenna Systems (Energiatehokkaat lähetysstrategiat moniantennijärjestelmissä). Vastaväittäjänä toimii apulaisprofessori Bruno Clerckx (Imperial College London) ja kustoksena professori Markku Juntti Oulun yliopistosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme