Lasten Keskus

Kuvakirjan kanssa päiväkotiarkeen

Jaa

Unto yökodissa -kuvakirja käsittelee kaikille päiväkoti-ikäisille ja heidän vanhemmilleen tuttua aihetta riemastuttavalla tavalla: pieni Unto-pöllö lentää hoitoon yökotiin, jonka arki on yhtä aikaa kovin tuttua ja vähän nurinkurista.

Kuvittaja ja lastenkirjailija Virpi Pennan uusi kuvakirja Unto yökodissa (Lasten Keskus) sopii päiväkodin aloittavien uuden elämänvaiheen tueksi ja päiväkotikonkareiden iloksi. Penna kertoo samaistuttavan ja hyväntuulisen tarinan pikkupöllöjen hoitoarjesta – tosin pöllöt lennähtävät tietenkin yökotiin.

Unto Kyläpöllösen yö hoidossa sujuu tuttuun tapaan: ulkoillaan, leikitään ja syödään. Läsnä ovat myös yön hämärä, kiiltomadot, ketut ja muut yön elävät. Tästä yöstä ei tule ihan tavallista, sillä tänään koko siivekäs sakki kiipeää retkelle korkean puun latvaan. Yö on täynnä juuri sopivan kokoisia yllätyksiä.

Pöllöjen yökodin elämä muistuttaa päiväkotielämää ja tarjoaa lapselle tilaisuuden käsitellä omia päiväkotikokemuksiaan ja viihtyä sympaattisen tarinan parissa.

Pennan runsas ja sadunomainen kuvitus ruokkii mielikuvitusta.

Virpi Penna on monipuolinen ja arvostettu kuvittaja-graafikko ja lastenkirjailija. Hän asuu Lahdessa.

Virpi Penna: Unto yökodissa

Lasten Keskus 2021
ISBN 978-952-354-509-0
40 s. | Kl 85.22

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lasten Keskus
Lasten Keskus
Itälahdenkatu 27 A
00210 Helsinki

0968774530http://lastenkeskus.fi

Lasten Keskus tarjoaa iloa ja elämyksiä nuorille lukijoille vauvasta varhaisnuoreen! Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaista lastenkirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta.

Julkaisemme lasten tietokirjoja, kuvakirjoja ja tarinakirjoja, monipuolista ammattikirjallisuutta eri ikäkausien parissa työskenteleville kasvattajille sekä oppikirjoja esi- ja alkuopetukseen.

Yhdessä Edukustannuksen ja Kirjapajan kanssa olemme Publiva Oy.

Tervetuloa myös Mollin maailmaan!

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme