Laurea

Kwame Afreh on Laurean vuoden alumni 2018

Jaa

Tietojenkäsittelyn tradenomi Kwame Afreh on valittu Laurean vuoden alumniksi 2018. Vuoden Alumni - palkinnon saaja julkistettiin Helsingissä pidetyssä Laurean Suuressa alumni-illassa tiistaina 22. toukokuuta.

Laurean vuoden alumni 2018 Kwame Afreh
Laurean vuoden alumni 2018 Kwame Afreh

Alun perin Ghanasta kotoisin oleva Afreh on valmistunut Laureasta vuonna 2013. Hän aloitti tietojenkäsittelyn opintonsa Leppävaaran kampuksella vuonna 2009 ensimmäisessä ryhmässä, joka opiskeli englanninkielisessä Degree Programme in Business Information Technology -koulutuksessa Laureassa. Parhaillaan Kwame työskentelee tuotepäällikkönä Webropolilla.

Vuoden Alumni -palkinnon myöntämisperusteissa kiitetään Kwame Afrehia hänen aktiivisesti osallistumisestaan Laurean alumnitoimintaan. Valmistumisensa jälkeen hän on ollut erittäin aktiivisesti mukana monella eri tavalla alumnin roolissa. Hän on muun muassa sparrannut nykyisiä opiskelijoita mentorina sekä jakanut omia kokemuksiaan aktiivisena vierasluennoitsijana

”Olen erittäin iloinen tästä tunnustuksesta ja samalla otan tämän haasteena; vuoden alumnina pyrin tekemään vielä enemmän Laurean opiskelijoiden hyväksi”, Kwame sanoo.

”Haluaisin erityisesti kannustaa kansainvälisiä opiskelijoita olemaan entistä tiiviimmin mukana Laurean toiminnassa myös valmistumisensa jälkeen. Minusta on äärimmäisen tärkeää, että alumnit jakavat kokemuksiaan nykyisten opiskelijoiden kanssa erityisesti Suomessa työllistymiseen liittyen”, hän jatkaa.

Vuoden alumni on Laureassa valittu vuodesta 2008 lähtien. Palkinnon saajaksi valitaan Laureasta valmistunut henkilö, joka on tuonut positiivisella tavalla esiin koulutusta ja laurealaisuutta. Valintakriteereissä korostetaan positiivisella tavalla työelämää tai työyhteisöä kehittävää otetta. Vuoden alumni -palkinto kantaa Laureassa nimeä Pentti Rauhala -palkinto, vuonna 2011 eläkkeelle siirtyneen rehtori Pentti Rauhalan kunniaksi.

Ehdotuksia palkinnon saajaksi saivat tehdä kaikki Laureasta valmistuneet ja Laurean henkilökuntaan kuuluvat. Ehdotusten perusteella lopullisen valinnan teki Laurean Alumnitoiminnan kehittämisryhmä.

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Kuvat

Laurean vuoden alumni 2018 Kwame Afreh
Laurean vuoden alumni 2018 Kwame Afreh
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella. Opiskelussa keskeistä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit, joiden ansiosta opiskelijat verkostoituvat jo opiskeluaikanaan ja oppivat tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja. Laurea-yhteisöön kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä ja 22 000 Laurean alumnia. Laurea on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Laureassa tehdään käytännönläheistä tutkimus- ja kehitystyötä strategisilla tutkimusalueilla, jotka perustuvat tulevaisuuden tarpeisiin ja vahvaan osaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, palveluliiketoiminnassa sekä turvallisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Jäitkö yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa? Laurea-ammattikorkeakoulussa on vielä paikkoja kolmessa englanninkielisessä koulutuksessa28.6.2018 08:47Tiedote

Korkeakoulujen kevään 2018 yhteishaun opiskelijavalinnat on julkaistu viimeistään tänään torstaina 28.6. Opetushallituksen lähettämät tuloskirjeet on lähetetty kaikille hakijoille. Laurea-ammattikorkeakoulu järjestää kuitenkin vielä lisähaun kevään yhteishaussa täyttämättä jääneisiin opiskelupaikkoihin kolmessa englanninkielisessä koulutuksessa. Lisähaun tarkoituksena on tarjota syksyksi mahdollisimman monelle halukkaalle opiskelupaikka ammattikorkeakoulussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme