MessukeskusMessukeskus

Kyberturvallisuuden tehopäivä Cyber Security Nordic Kick-Start verkossa maaliskuussa

Jaa

Kyberturvallisuuden erikoistapahtuma Cyber Security Nordic avautuu päivän mittaisena Kick-Start-tapahtumana verkossa 11.3.2021.

Cyber Security Nordic on järjestetty kolmesti aiemmin livetapahtumana ja järjestetään nyt päivän mittaisena kick-start-tapahtumana verkossa.
Cyber Security Nordic on järjestetty kolmesti aiemmin livetapahtumana ja järjestetään nyt päivän mittaisena kick-start-tapahtumana verkossa.

Cyber Security Nordic Kick-Start tunnistaa ja ratkoo yritysten ja hallinnon digitaalisia haasteita nykyisessä pyörteisessä toimintaympäristössä. Päivän mittainen erikoistapahtuma paneutuu digitaalisen turvallisuuden uuteen normaaliin keynote-puheenvuoroin, case-esimerkein ja keskusteluin. Tavoitteena on luoda yritysten avainhenkilöille vahva kyberosaaminen ja tuottaa sitä kautta kasvua ja turvallisuutta yrityksille ja hallintoon.

­- Vuosi 2020 jää historiaan nivelkohtana, jolloin moni yritys ponnisti pakon edessä ennennäkemättömään digiloikkaan. Sen jatkumona yrityksiltä ja julkishallinnolta vaaditaan uudenlaista kyberturvallisuusosaamista. Kyberturvallisuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan ja olennainen osa valmistautumista pandemian jälkeiseen aikaan, sanoo tapahtumasta vastaava Riikka Telin Messukeskuksesta.

- Liiketoiminnan nopean digitalisoitumisen ja kasvavien asiakasvaatimusten vuoksi kyberturvallisuuden on nyt syytä olla korkealla jokaisen yrityspäättäjän agendalla. Kyberturvallisuudessa ei ole kyse ainoastaan verkkomaailman uhkien torjunnasta, vaan se tarjoaa yrityksille myös mahdollisuuksia kasvuun ja kilpailukyvyn parantamiseen, sanoo Mika Susi Kyberala ry:stä.


Teemana ’Kasvua turvallisuudesta’

Teemaa Kasvua turvallisuudesta tarkastellaan luottamuksen, laadun ja edelläkävijyyden näkökulmasta. Mitkä ovat kyberturvallisuuden parhaat käytännöt juuri nyt ja miten data auttaa minimoimaan riskejä? Mikä on tunnistautumisen tulevaisuus? Miten julkisen hallinnon digiturvaa kehitetään? Entä Suomen kyberturvallisuusstrategia ja valmistautuminen pandemian jälkeiseen uuteen aikaan? Cyber Security Nordic Kick-Start pohtii myös sitä, miten eri lähteistä tulevan datan yhdistely skaalautuvaksi tietovarastoksi mahdollistaa ja yksinkertaistaa päätöksentekoa organisaation eri tasoilla johtajista tuotekehitykseen.

Tapahtumassa esiintyvät mm. tietoturva-asiantuntijat Jussi Ryynänen Accenturesta, Jyrki Tulokas F-Securesta, Juha Tschokkinen, Tony Lintunen ja Ville Päivinen Microsoftilta, Kimmo Vesajoki ja Kalle Salminen Trend Microsta, Kimmo Rousku Digi- ja väestötietovirastosta, kyberturvallisuusjohtaja Rauli Paananen liikenne- ja viestintäministeriöstä ja tietokirjailija Petteri Järvinen. Ohjelmassa on myös paneelikeskusteluja valmistautumisesta pandemian jälkeiseen aikaan ja julkisen hallinnon digiturvasta. Tapahtuman moderaattoreina toimivat Mika Susi ja yrittäjä, moniosaaja Tomi Kaukinen. Tapahtuman esityskieli on suomi.

Cyber Security Nordic Kick-Start avautuu 11.3.2021 osoitteessahttp://www.cybersecuritynordic.com

Liput: hintaan 59 euroa (sis. alv.) Messukeskuksen lippukaupasta: http://shop.messukeskus.com. Lippu tapahtumaan toimitetaan sähköpostitse.

Median edustajat: pyydämme akkreditoitumaan ennakkoon osoitteessa https://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/. Lähetämme ohjeet osallistumiseen ennen tapahtuman alkua.

Cyber Security Nordic -tapahtuma järjestetään nyt verkkotapahtumana ja on järjestetty kolmesti aiemmin live-seminaarina. Tapahtuman järjestää Messukeskus toimeksiantajanaan Finnish Information Security Cluster – Kyberala ry. Strategisia kumppaneita ovat Accenture Security, F-Secure, Microsoft ja Trend Micro.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus Helsinki, Riikka Telin, puh. 050 3807 670, riikka.telin@messukeskus.com
www.cybersecuritynordic.com | #cybersecuritynordic2021

Kuvat

Cyber Security Nordic on järjestetty kolmesti aiemmin livetapahtumana ja järjestetään nyt päivän mittaisena kick-start-tapahtumana verkossa.
Cyber Security Nordic on järjestetty kolmesti aiemmin livetapahtumana ja järjestetään nyt päivän mittaisena kick-start-tapahtumana verkossa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Lapsimessut, HupiCon, OutletExpo ja Eläinystäväni siirtyvät myöhempiin ajankohtiin1.3.2021 10:41:31 EETTiedote

Toukokuulle suunnitellut Lapsimessut, HupiCon, OutletExpo ja Eläinystäväni siirtyvät myöhempiin ajankohtiin pitkittyneen koronatilanteen ja viranomaisohjeistusten vuoksi. Lapsimessut ja OutletExpo järjestetään seuraavan kerran ensi lokakuussa. HupiCon ja Eläinystäväni järjestetään seuraavan kerran keväällä 2022. Keväällä 2021 järjestään Lapsimessujen kevättarjoukset -kampanja tukemaan alan kauppaa ja kevään sesonkituotteiden myyntiä.

Helsinki Chemicals Forum launches 2021 virtual edition with debates on key global topics in chemicals regulations and top voices19.2.2021 09:00:00 EETPress release

After a year of postponed conferences around the world, the Helsinki Chemicals Forum (HCF) will return for its 12th Forum, to be held over a two-day virtual event, 27 and 28 April 2021. With 5 panels and high-level keynote speeches, HCF 2021 will host topical debates on key issues faced by the chemicals industry globally and share policy trends aimed towards a safer, more sustainable future.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme