MessukeskusMessukeskus

Kyberturvallisuuspalkinnon saajan haku on alkanut

Jaa

Cyber Security Nordic -palkinto jaetaan nyt jo toista kertaa Cyber Security Nordic –tapahtumassa 2.10. Messukeskuksessa Helsingissä. 25 000 euron arvoinen kyberturvallisuuspalkinto nostaa esille kybertuvallisuuden merkitystä ja kannustaa osaamisen kehittämiseen

Vuonna 2018 palkinnon sai Aapo Cederberg.
Vuonna 2018 palkinnon sai Aapo Cederberg.

Cyber Security Nordic -palkinnon voi saada henkilö tai taho, joka on merkittävällä tavalla edistänyt kyberturvallisuusalan kehitystä, innovoinut alalle uusia toimintatapoja tai muuten toiminnallaan edistänyt kyberturvallisuutta ja alan tunnettuutta Suomessa ja globaalisti. Palkinnon rahoittavat Suomen Messusäätiö, F-Secure, Insta DefSec ja Sähköturvallisuuden edistämiskeskus STEK ry. Palkinto jaetaan Cyber Security Nordic –tapahtumassa avajaispäivänä 2.10.2019

Cyber Security Nordic –palkinto  lisää tietoisuutta kyberturvallisuudesta elinkeinoelämän kaikilla aloilla ja kansalaisten keskuudessa. Tietoturvaosaamisen merkitys kasvaa vuosi vuodelta ja alalle tarvitaan myös osaajia. Kyberosaaminen Suomessa on maailmanluokan tasolla ja ala kehittyy voimakkaasti. 

Palkinnonsaajan päättää raati, johon kuuluvat Finnish Information Security Cluster (FISC) ry:n toiminnanjohtaja Juha Remes, F-Securen markkinointijohtaja Jyrki Rosenberg, Instan DefSecin kyberliiketoiminnan johtaja Marko Hautakangas, Sähköturvallisuuden edistämiskeskus STEK ry:n toimitusjohtaja Timo Kekkonen ja Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Ehdotuksen palkinnonsaajasta voi tehdä 7.9. asti  Cyber Security Nordic -tapahtuman nettisivuilla osoitteessa www.cybersecuritynordic.com. Viime vuonna ensimmäistä kertaa jaetun Cyber Security Nordic 2018 -palkinnon sai  eversti evp Aapo Cederberg kyberturvallisuuden pitkäjänteisestä edistämisestä ja tunnettuuden kasvattamisesta Suomessa ja kansainvälisesti.

Cyber Security Nordic esittelee kyberturvallisuuden uusimpia ratkaisuja toimitusjohtajille, liiketoimintapäättäjille, asiantuntijoille sekä kansainvälisille kävijöille Messukeskuksessa Helsingissä 2. - 3.10.2019.
https://cybersecuritynordic.messukeskus.com, #cybersecuritynordic2019

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, p. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com.

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Osoitelähde: Messukeskus mediarekisteri.  Voit poistua tiedotteiden jakelulistalta vastaamalla tähän viestiin.

Kuvat

Vuonna 2018 palkinnon sai Aapo Cederberg.
Vuonna 2018 palkinnon sai Aapo Cederberg.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Musiikkia, vanhemmuusvinkkejä ja maaseudun eläimiä – Lapsimessut kokoaa perheet Messukeskukseen huhtikuussa15.2.2019 09:53:26Tiedote

Perheen pienimmille, vanhemmille ja perheen perustamista suunnitteleville on luvassa tietoa, hauskaa tekemistä ja paljon ohjelmaa Lapsimessuilla 12.–14.4. Helsingin Messukeskuksessa. Mukana kokonaisuudessa on tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös maaseudun eläimiä ja kädentaitoja esittelevä ELMA. Lapsimessujen ensimmäiset ohjelmanumerot ovat vahvistuneet, ja ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan maaliskuun alussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme