Kymen Seudun Osuuskauppa

Kymen Seudun Osuuskaupan jäsenet äänestivät aktiivisesti – yli 40 % annetuista äänistä tuli sähköisenä

Jaa

Kymen Seudun Osuuskaupan edustajiston vaalien äänestysaika oli 17.-28.5.2021. Vaalien äänestysprosentti oli 35,7 %, joten yli kolmannes äänioikeutetuista jäsenistä käytti äänioikeuttaan.

Kymen Seudun Osuuskaupan edustajiston vaalien äänestysaika oli 17.-28.5.2021. Vaalien äänestysprosentti oli 35,7 %, joten yli kolmannes äänioikeutetuista jäsenistä käytti äänioikeuttaan. Annetuista äänistä 41 % annettiin sähköisenä, joka on kaksinkertainen määrä edellisiin KSO:n edustajiston vaaleihin verrattuna.

- Vaalien äänestysaktiivisuus oli ylivoimaisesti suurin KSO:n historiassa. Hyväksyttyjä ääniä annettiin 29 951, ja äänimäärän kasvu oli edellisiin vaaleihin verrattuna yli 12 000 ääntä. Prosentuaalisesti kasvu oli noin 73 %. Olemme iloisia aktiivisesta jäsenistöstämme, saimme jälleen monipuolisen edustajiston KSO:lle, kertoo talousjohtaja Jukka Virenius.

Valitut jäsenet ja vaalien kokonaistulos julkaistaan KSO:n verkkosivuilla. Valitut jäsenet julkaistaan 8.6.2021 ja vaalien kokonaistulos 9.6.2021.

Kaikkien äänestäneiden kesken järjestettiin arvonta, jossa pääpalkintona oli vuoden ruokaostokset, jonka arvo on huikea 10 000 euroa. Tämän lisäksi arvottiin 5 kpl 150 € arvoisia ravintolalahjakortteja sekä 5 kpl iPad -tabletteja. Arvonta on suoritettu ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Edustajisto on säännöissä määrätyissä asioissa osuuskaupassa ylin päättävä elin ja se valitaan vaaleilla joka neljäs vuosi. Edustajiston jäsenet edustavat osuuskaupan omistajia hallinnossa. Heidän tehtäviinsä kuuluu mm. valita hallintoneuvosto, joka puolestaan päättää osuuskaupan toiminnan peruslinjoista ja valitsee osuuskaupalle hallituksen. Edustajisto vahvistaa myös tilinpäätöksen ja myöntää vastuuvapauden hallitukselle. Edustajisto kokoontuu sääntöjen mukaan varsinaiseen kokoukseensa keväällä ja syksyllä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa
Tommolankatu 9
45130 Kouvola

010 76 2400http://www.kymenseudunosuuskauppa.fi

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 86 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

S-ryhmä palkitsi huippuosaajiaan – KSO:n ravintolat vahvasti edustettuina16.4.2021 10:00:00 EEST | Tiedote

S-ryhmän ravintoloiden vuoden parhaat teot ja tekijät palkitaan vuosittain järjestettävässä gaalassa, joka on odotettu tapahtuma S-ravintoloiden ammattilaisten keskuudessa. Tänä vuonna palkintokriteereissä näkyi vahvasti työntekijöiden saavutukset asiakastyytyväisyyden kasvun osalta. S-ravintoloiden asiakastyytyväisyys onkin kasvanut viimeisen vuoden aikana ennätyslukemiin. KSO:n ravintoloiden ammattitaitoinen palvelu sekä liiketoiminnan kehitystyö on näkynyt erityisesti asiakkaille, mutta niin se näkyi myös palkintoraadille – tästä osoituksena Kymenlaaksoon suuntasi kolme Vuoden ketjuravintola -palkintoa sekä parhaimman NPS-asiakastyytyväisyyden palkinto! - Palkinnot ovat erityisen merkityksellisiä tällä kertaa, jossa ajanjakso on ollut poikkeuksellisen haastava. Henkilökuntamme on tehnyt erinomaista työtä korona-aikana ja osoittaneet rautaista ammattitaitoa tilanteessa, jossa oma työympäristö on välillä voinut vaihtua myös toiselle toimialalle, kertoo KSO:n toimialajohtaja Mikko Virt

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme