Kymen Seudun Osuuskauppa

Kymen Seudun Osuuskauppa maksaa ylijäämänpalautusta asiakasomistajilleen lähes 9 miljoonaa euroa

Jaa

Kymen Seudun Osuuskaupan edustajisto päätti 20.4.2023 varsinaisessa kevätkokouksessaan hallituksen esityksen mukaisesti jakaa asiakasomistajilleen ylijäämänpalautusta vuodelta 2022.

KSO:n asiakasomistajille palautuu ylijäämäpalautuksen muodossa 8,9 miljoonaa euroa. Asiakasomistajat saavat 2,5 % prosenttia rahaa takaisin niistä bonusostoista, jotka he ovat KSO:n toimipaikoista vuoden 2022 aikana tehneet. Ylijäämänpalautus on osuustoiminnallisen yrityksen edellisvuoden liiketoiminnan tuloksen jakamista.

- Kun osuuskaupan tulos on hyvällä tasolla ja toimipaikkaverkosto hyvässä kunnossa, voimme palauttaa vuotuista tulosta ylijäämän muodossa. Ylijäämän palautuksesta päättää vuosittain jäsenten valitsema edustajisto, taustoittaa KSO:n toimitusjohtaja Harri Miettinen.

Ylijäämänpalautus perustuu bonusostoihin jäsenen oman osuuskaupan omista toimipaikoista. Ylijäämänpalautus maksetaan KSO:n asiakasomistajien tileille S-Pankkiin keskiviikkona 10.5.2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa
Tommolankatu 9
45130 Kouvola

010 76 2400http://www.kymenseudunosuuskauppa.fi

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme