Kymenlaakson Sähkö Oy

Kymenlaakson Sähkön stipendit nuorille urheilijoille jaettu

Jaa

KSOY on jakanut vuoden 2021 stipendit sitoutuneille ja tavoitteellisille nuorille urheilijoille. Stipendien tarkoituksena on kannustaa nuoria harrastajia eteenpäin ja menestykseen lajinsa parissa. Kymenlaakson Sähkö on jakanut stipendejä jo 16 vuoden ajan. Stipendin arvo on saajalle 800 euroa.

Kuvassa Daniel Keane (kuva: Daniel Keane)
Kuvassa Daniel Keane (kuva: Daniel Keane)

Vastaanotimme lähes 130 hakemusta ja valinta oli jälleen kerran vaikea, Olli Laitinen KSOY:ltä kertoo. Vuonna 2021 päädyimme jakamaan kaikki stipendit yksilölajien harrastajille, koska emme muilla tavoin tue tai sponsoroi näiden lajien yksilöharrastajia. Kiitämme lämpimästi kaikista hakemuksista, ja toivotamme onnea ja menestystä harrastusten parissa.

Stipendien saajat 2021 ovat:

  • Joona Hirvilahti, hiihtosuunnistus & suunnistus, Hamina
  • Aatu Kangasniemi, yleisurheilu (moukari, kuula, kiekko), Askola
  • Daniel Keane, yleisurheilu (pikajuoksu), Orimattila
  • Ronja Kronvall, maastohiihto, Loviisa
  • Jade Nyström, korkeushyppy, Lapinjärvi
  • Makar Suntsev, taitoluistelu, Kotka
  • Kalle Taskinen, frisbeegolf, Hamina
  • Nelli Viskari, kestävyysjuoksu, Kouvola
  • Valtteri Väre, tennis, Kouvola

Daniel Keane Orimattilasta kertoi hakemuksessaan tavoitteellisesta ja tunnollisesta pikajuoksuharjoittelustaan, jonka tuloksena hän on jo vakiinnuttanut paikkansa lajinsa huipulla Suomessa. Tähtäimenä ovat kansainväliset kisakentät. - Stipendin aion käyttää MM-kisareissun kuluihin ja erilaisiin kuntoiluvälineisiin. Stipendin saanti herättää semmoisia ajatuksia, että olen älyttömän kiitollinen siitä, miten se kova työ mitä me urheilijat teemme, oikeasti nähdään ja sitä arvostetaan, Daniel kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuvassa Daniel Keane (kuva: Daniel Keane)
Kuvassa Daniel Keane (kuva: Daniel Keane)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kymenlaakson Sähkö Oy
Kymenlaakson Sähkö Oy
Yhdystie 7
47200 Elimäki

Vaihde 05 778 01https://www.ksoy.fi

Kymenlaakson Sähkö on kaupunkien ja kuntien omistama energiakonserni, jonka pääliiketoiminnot ovat energian tuotanto, myynti ja verkkotoiminta. Konsernin muodostavat energialiiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähkö Oy ja sen kokonaan omistama tytäryhtiö, verkkoliiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähköverkko Oy.  

Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 108 miljoonaa euroa, ja konsernissa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Olemme alueemme merkittävin energiayhtiö asiakasmäärällä mitattuna. Palvelemme yli 100 000 asiakasta pääasiassa neljän maakunnan alueella — Kymenlaakson lisäksi Etelä-Karjalassa, Uudellamaalla sekä Päijät-Hämeessä. Yhtiön toimipaikat sijaitsevat Kouvolan Elimäellä ja Kotkassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson Sähkö Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme