Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Kymmenes Lukiopäivä tuo 1800 vierasta Suomen kauneimmalle kampukselle

Jaa

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK ja Vaasan yliopisto järjestävät yhteisen Lukiopäivä-tapahtuman Palosaaren kampuksella jo kymmenettä kertaa.

Aika: torstaina 11.10.2018 klo 9.30–15.00
Paikka: Palosaaren kampusalue

Länsi-Suomen lukiolaisille suunnattuun info- ja tutustumispäivään on tänä vuonna ilmoittautunut 1800 vierasta.

- Ryhmiä saapuu yhteensä 34 lukiosta muun muassa Järviseudulta, Pietarsaaren ja Kokkolan seudulta, Seinäjoen ympäristöstä ja muualta Etelä-Pohjanmaalta sekä Porista, kertoo Nina Jokiaho Vaasan yliopiston viestinnästä.

Lukiopäivässä esitellään korkeakoulunaapurusten monialaista koulutustarjontaa ja viihtyisää Palosaaren merellistä kampusta nuoria kiinnostavalla tavalla. Yhteiset koulutusmessut pidetään sosiaali- ja terveysalan oppimiskeskus Aleren Torilla (Wolffintie 31). Lisäksi tarjolla on VAMKin ja yliopiston opettajien pitämiä miniluentoja. Päivän aikana lukiolaiset saavat tietoa myös Vaasasta, asumisesta, vapaa-ajasta ja työelämästä.

- Suomen kauneimmaksikin kehuttua kampusta kelpaa esitellä: 10 000 opiskelijan kampuksella on ajanmukaiset oppimistilat, erinomaiset opiskelijapalvelut ja kansainvälistä tunnelmaa, mainitsee Eva Sundell VAMKin markkinoinnista.

Tekniikan opetus- ja tutkimuslaboratorio Technobothniassa on lukuisia toiminnallisia pisteitä, joissa pääsee esimerkiksi tutustumaan NAO-humanoidirobotteihin, polkemaan energiaa sähköpyörällä, ohjaamaan teollisuusrobottia tai ihmettelemään 3D-tulostuksen mahdollisuuksia.

Lukiolaiset saapuvat tapahtumaan neljässä erässä päivän mittaan. VAMKin rehtori Tauno Kekäle ja yliopiston rehtori Jari Kuusisto toivottavat vieraat tervetulleiksi klo 9.30, 10.30, 12.00 ja 12.45. Näissä aloitustilaisuuksissa ovat mukana myös VAMKin ja VY:n opiskelijaedustajat Juuso Hautala ja Sini Tervo, jotka kertovat opiskelusta. Aloitustilaisuuden jälkeen lukiolaiset pääsevät kiertelemään messuilla ja kyselemään opinnoista asiantuntijoilta ja korkeakouluopiskelijoilta.

Toimittajat ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan Lukiopäivän tapahtumia torstaina 11.10.2018.

Liitteenä
- päivän ohjelma, joka sisältää myös kampuksen aluekartan sekä Technobothnian infopisteet

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Nina Jokiaho, asiantuntija, viestintä ja kumppanuudet
Vaasan yliopisto, puh. 029 449 8075, nina.jokiaho@univaasa.fi

Eva Sundell, markkinointisuunnittelija
VAMK, puh. 040 556 2861, eva.sundell@vamk.fi

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.puv.fi/fi/

Vaasan ammattikorkeakoulusta VAMKista valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin. www.vamk.fi

Vaasan yliopisto kouluttaa vastuullisia johtajia ja asiantuntijoita tulevaisuuden tehtäviin. Tutkimuksen painoalat ovat johtaminen ja muutos, energia ja kestävä kehitys sekä rahoitus ja taloudellinen päätöksenteko. www.univaasa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Intresset för Vasa yrkeshögskolas engelskspråkiga utbildningsprogram nationellt i topp5.3.2019 12:25:23 EETTiedote

Interkulturell kompetens samt kännedom om den internationella marknaden och internationell handel är högt värderade färdigheter i dagens arbetsliv. Studier inom ett engelskspråkigt utbildningsprogram i en trespråkig miljö – engelska, finska, svenska, ger studerandena möjligheter att tidigt utveckla sensitivitet för kulturella skillnader, kulturkännedom och språkkunskaper.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme