Kymsol

Kymppi Group Oy on nyt Kymsol

Jaa

Kymppi Group konserni osti viime vuonna norjalaisen teollisuuden- ja offshore pintakäsittelytöihin erikoistuneen perheyrityksen Solid Vedlikehold AS:n koko osakekannan. Yritysosto synnytti tarpeen luoda yritykselle uuden yhtenäisen nimen ja kansainvälisen brändin, jotta yritys voi olla Skandinavian johtava ISS- toimija teollisessa eristämisessä, pintakäsittelyissä, teollisuuden kunnossapidossa sekä telinepalveluliiketoiminnoissa. Muutoksessa halutaan kunnioittaa pitkiä asiakassuhteita ja palvelusopimuksia.

Kymsolin hallituksen puheenjohtaja Ari Jokelainen taustoittaa muutokseen johtaneita syitä: ”Kyseessä oli kahden perinteisen perheyhtiön integraatio. Yhtenäinen palvelukokonaisuus ja vahva tekninen osaaminen ovat nyt yhden brändin alla ja pystymme palvelemaan jatkossa entistä paremmin asiakkaitamme globaalisti”. 

Jatkossa Kymsol-nimellä toimiva yritys on Suomessa ensimmäinen ISS-konseptia tarjoava yritys. ISS-palvelut muodostuvat sanoista insulation (eristys), scaffolding (telineet) ja surface treatment (pintakäsittely). Kokonaispalveluna ISS-konsepti säästää aikaa, resursseja sekä ympäristöä niin vanhaa korjatessa kuin uutta rakentaessa. Muutoksella vastataan myös ajankohtaiseen ilmastokeskusteluun. Toimitusjohtaja Jussi Yli-Niemi toteaa: ”Haluamme olla edistyksellinen alan toimija. Vahvuutenamme on ketteryys reagoida asiakkaiden tarpeisiin.  Se syntyy henkilöstömme monipuolisesta osaamisesta, laajasta ISS-palvelukonseptista sekä edistyksellisistä teknisistä ratkaisuistamme.”

Uusi nimi ja yritysten vahvuuksia ilmentävä brändi viestivät, että Kymsol on jatkossa yksi yhtiö. Muutoksella viestitään vahvuuksistamme henkilöstölle ja asiakkaille. Samalla vahvistetaan yhtiön kansainvälistä imagoa. Kymsol toimii Skandinavian ja Euroopan lisäksi kasvavilla markkina-alueilla Etelä-Amerikassa mm. Chilessä ja Uruguayssa.

Yhteyshenkilöt

Ari Jokelainen
hallituksen pj
ari.jokelainen@sponsor.fi
puh: +358 50 5906 750

Jussi Yli-Niemi
toimitusjohtaja
jussi.yli-niemi@kymsol.com
puh: +358 40 7449 592

Kuvat ja logot:
Marika Ansamaa
marika.ansamaa@kymsol.com
johdon assistentti
puh. +358 40 668 2700

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kymsol
Kymsol
Konetie 20
90620 Oulu

+358 20 188 1100http://www.kymsol.com

Kymsol on yksi pohjoismaiden johtavia teollisuuden eristys-, teline-, kunnossapidon- ja pintakäsittelyalan yrityksiä, jonka historia ylettyy 70-luvulle saakka. Kymsol työllistää kansainvälisesti yli 800 henkilöä. Yrityksen liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa. Yrityksen päätoimipaikat sijaitsevat Suomessa, Norjassa ja Chilessä. Pääkonttori sijaitsee jatkossakin Oulussa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.