Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kyrkoesplanadens och Malmögårdens tandkliniker flyttar till Vasaesplanaden

Dela

Kyrkoesplanadens och Malmögårdens tandkliniker flyttar 1-14.11.2021 till adressen Vasaesplanaden 20 B, 2 våningen. Efter flytten lämnar Kyrkoesplanadens och Malmögårdens tandkliniker i det förflutna då de nu sammanslås och blir till Vasaesplanadens tandklinik. Ingen tandvårdsverksamhet lämnar kvar i de gamla lokalerna.

Bild: Johanna Jussila
Bild: Johanna Jussila

De övriga tandklinikerna fortsätter i sina respektive lokaler. Likaså görs tidsbokningarna fortfarande från det bekanta numret 06 325 2202.

– Det positiva med flytten är att i fortsättningen finns alla tandläkare som erbjuder tandreglering vid andra våningen av Vasaesplanadens tandklinik. Då vi fungerar under samma tak kan vi tillämpa tandvårdens resurser bättre än nu, bekräftar Vasa stads ledande övertandläkare Katri Palo.

De tider som patienterna bokat kvarstår, fastän adressen ändras. Patienterna underrättas om den ändrade adressen.

Reservera tid för parkering

I samband med Vasaesplanadens tandklinik finns inga kundparkeringsplatser. Avgiftsbelagda parkeringsplatser finns bl.a. i TorgParkeringen, Teaterparkeringen och Espen Aimo Park samt längs gatorna. Avgiftsfria parkeringsplatser finns längs närliggande gator på promenadavstånd från tandkliniken.

– Det är viktigt att komma på plats i tid, för att hitta en parkeringsplats och därifrån ta sig till mottagningen. Detta är särskilt viktigt då föräldrarna kommer med sina barn för tandreglering och det vid mottagningen berättas om ärenden som berör vården, berättar Palo.

– Vi rekommenderar även användning av kollektivtrafiken i mån av möjlighet vid ankomst till tandkliniken, uppmuntrar Palo.

En tillgänglig ingång till Vasaesplanadens tandklinik finns på innergården.

Var och en påverkar den egna munnens och tändernas välmående

Palo påminner om att var och en av oss genom sina val kan påverka hur den egna munnen och tänderna mår.

– Det är bra att komma ihåg de viktigaste grundläggande faktorerna, dvs. tänderna borstas två gånger per dag med fluortandkräm, som törstsläckare används vatten och därtill undviks småätande. Genom att följa dessa anvisningar kommer man långt, upprepar Palo.

Nyckelord

Kontakter

Ledande övertandläkare Katri Palo, katri.palo@vasa.fi, tfn 06 325 2118
Övertandläkare Hanna Kangasmaa, hanna.kangasmaa@vasa.fi, tfn 06 325 2236

Bilder

Bild: Johanna Jussila
Bild: Johanna Jussila
Ladda ned bild

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum