STT Viestintäpalvelut

Kysely: Luotettavuus ratkaisevaa tiedotepalvelun valinnassa

Jaa

STT Info -tiedotejakelun käyttäjistä 92 % suosittelisi palvelua. STT Viestintäpalvelut kysyi asiakkaidensa näkemyksiä STT Info -tiedotejakelun laadusta, ominaisuuksista ja käytettävyydestä elokuussa 2017. Luotettavuus oli keskeinen kriteeri tiedotejakelupalvelun valinnassa.

STT Info -tiedotejakelu saa erityistä kiitosta luotettavuudesta (98 % vastaajista antaa  asteikolla 1-5 arvosanan 4 tai 5), ajantasaisista mediakontakteista (81 %) ja helppokäyttöisyydestä (73 %). Mediakontakteissa näkyy STT Infon käyttäjätuen jatkuva työ listojen pitämiseksi ajan tasalla.

Vastaajista 40 % arvostaa tiedotejakelupalvelussa STT:n brändiä, joka tukee tiedotteiden läpimenoa. STT:n ainoana Suomessa tarjoama uutispalvelujakelu on asiakkaille tärkeä. Tiedotteen jakelulla suoraan medioiden toimitusjärjestelmiin STT:n uutisten mukana on hyvät mahdollisuudet saada enemmän huomiota kuin sähköpostijakelulla.

STT Infon käyttäjätuki saa tänäkin vuonna asiakkailta kiitosta nopeasta, asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta: apua saa nopeasti puhelimitse niin tiedotteiden kohdentamiseen juuri oikeille vastaanottajille kuin palvelun käyttöön.

Yhä useampi (45 % vastaajista) hyödyntää viestintänsä mittaamisessa STT Infon jakelutilastoja: tilastoja pidetään erittäin hyödyllisinä mm. tiedotteen yleisön, läpimenon ja levinneisyyden selvittämisessä.

STT Infon uutishuone on tuttu liki 60 %:lle vastaajista. Kesällä 2017 uudistuneen uutishuoneen tärkeimpinä ominaisuuksina käyttäjät pitävät mahdollisuutta seurata käyttäjädataa ja teksti- ja visuaalisten sisältöjen helppoa jakamista yhdestä paikasta. Uutishuone halutaan myös brändätä omaan brändiin istuvaksi: tämä onkin STT Infon uudessa uutishuoneessa mutkatonta.

STT Infon käyttäjäkysely lähetettiin elokuun lopussa kaikille palvelun käyttäjille, joista lähes 100 vastasi kyselyyn.

STT:n tytäryhtiö STT Viestintäpalvelut Oy on tehnyt vakaata tulosta koko vuoden emoyhtiön haasteista huolimatta.

”Olemme tehneet ennätyksellisen hyvää tulosta vuosiin STT:n yritys- ja organisaatioasiakkaiden kanssa tiedotejakelupalvelussa. Keskittyminen tiedotejakelupalveluun ja viestinnän ennakointiin on tarjonnut meille mahdollisuuden palvella asiakkaitamme mediaviestinnässä strategisemmalla tasolla. Tämä heijastuu myös asiakastyytyväisyyteen. Viestinnän suunnittelu, mittaaminen ja visuaalisuus ovat tällä hetkellä nouseva trendi”, liiketoimintapäällikkö Heidi Ekdahl sanoo.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT Viestintäpalvelut
STT Viestintäpalvelut
Malminkatu 16 A
00100 Helsinki

(09) 6958 1286http://www.viestintapalvelut.fi

STT Viestintäpalveluiden palveluihin kuuluu STT Info -tiedotejakelu, STT Pro -tapahtumapalvelu sekä Uutishuone.

STT Viestintäpalvelut on osa STT-konsernia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT Viestintäpalvelut

IROResearch STT Viestintäpalveluiden yhteistyökumppaniksi2.3.2016 08:45Tiedote

Mediaseurantayritys STT Viestintäpalvelut Oy ja Tutkimustoimisto IROResearch Oy aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on auttaa organisaatioita mittaamaan kokonaisvaltaisesti viestinnän vaikutuksia. Yritykset tuottavat yhteistyössä räätälöityjä palveluita, joiden avulla viestintätoimenpiteiden vaikutukset voidaan osoittaa sekä saavutetun mediajulkisuuden analysoinnin että suoraan kohderyhmiin suunnattujen mittausten avulla.

Viraalivahti ennakoi ja tunnistaa some-ilmiöt16.2.2015 10:14Tiedote

STT Viestintäpalvelut ja Futusome tuovat markkinoille reaaliaikaisen sosiaalisen median seurantatyökalun Viraalivahdin. Viraalivahti ennakoi ja tunnistaa sosiaalisessa mediassa leviävät keskustelunaiheet eli viraali-ilmiöt ja seuraa niiden kehittymistä reaaliaikaisesti. Se tunnistaa nopeasti yleistyvät aiheet, esim. uudet sanat, hashtagit ja linkit suomenkielisestä sosiaalisesta mediasta: Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja keskustelupalstoilta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme