Kyselytutkimus: Energiakriisi sysäsi joka toisen kuluttajan mielikuvan sähköyhtiöstä negatiiviseksi

Jaa

Asia selviää sähkövertailu VertaaEnsin.fi:n teettämästä kyselytutkimuksesta. Tutustu tutkimuksen tuloksiin osoitteessa: https://www.vertaaensin.fi/sahko

Suuri sähkökysely 2023

51 % kyselyyn vastanneista vastasi, että heidän mielikuvansa sähköyhtiöistä muuttui negatiivisemmaksi energiakriisin aikana. Tämä selviää VertaaEnsin.fi:n teettämästä kyselytutkimuksesta.

Vastaajista vain 3 % koki, että heidän mielikuvansa energiayhtiöistä olisi kehittynyt positiivisemmaksi energiakriisin aikana. Heilahtelu oli suurinta nuorten kohdalla, sillä 18–29-vuotiaista 23 % ei osannut kertoa oliko heidän mielikuvansa kehittynyt positiiviseen vai negatiiviseen suuntaan. Tutustu tutkimuksen tarkempiin tuloksiin osoitteessa: https://www.vertaaensin.fi/sahko.

Tutkimuksen kohderyhmänä olivat kotitalouden sähkösopimuksista vastaavat yli 18-vuotiaat kuluttajat, joiden lähtöotos edustaa koko Suomea sukupuolen, iän ja alueen mukaan. Kyselyyn vastasi 1 050 suomalaista. Tiedonkeruu toteutettiin YouGov Finlandin kuluttajapaneelissa 6.–10.3.2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Miten energiakriisi on vaikuttanut mielikuvaasi sähköyhtiöistä?
Miten energiakriisi on vaikuttanut mielikuvaasi sähköyhtiöistä?
Lataa

Linkit

Tietoa selvityksen tarjoajasta

VertaaEnsin.fi on osa eurooppalaista Samlino-konsernia, joka on perustanut taloustuotteiden vertailusivustoja Suomen lisäksi myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. VertaaEnsin.fi-palvelun toimintaidea on yksinkertainen: Me vertaamme, sinä säästät! Vuosittain yli miljoona suomalaista kuluttajaa käyttää sivustoa edullisempien talouspalveluiden löytämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VertaaEnsin.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme