Kyselytutkimus: Seniorit suosivat määräaikaisia sähkösopimuksia pörssisähkön edullisuudesta huolimatta

Jaa

Asia selviää sähkövertailu VertaaEnsin.fi:n teettämästä kyselytutkimuksesta. Tutustu tutkimuksen tuloksiin osoitteessa: https://www.vertaaensin.fi/sahko.

Suuri sähkökysely 2023

Kyselyyn vastanneista senioreista 55 % oli määräaikainen sähkösopimus. Tämä selviää VertaaEnsin.fi:n teettämästä kyselytutkimuksesta. Tämä on merkille pantava huomio, koska historiallisen datan perusteella pörssisähkö on edullisin vaihtoehto kuluttajalle.

Muissa ikäluokissa määräaikaisten sähkösopimusten suosio on heikompaa, sillä näistä 38–45 % on määräaikainen sähkösopimus. Tutustu tutkimuksen tarkempiin tuloksiin osoitteessa: https://www.vertaaensin.fi/sahko.

Tutkimuksen kohderyhmänä olivat kotitalouden sähkösopimuksista vastaavat yli 18-vuotiaat kuluttajat, joiden lähtöotos edustaa koko Suomea sukupuolen, iän ja alueen mukaan. Kyselyyn vastasi 1 050 suomalaista. Tiedonkeruu toteutettiin YouGov Finlandin kuluttajapaneelissa 6.–10.3.2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Millaisia sähkösopimuksia kuluttajalla on?
Millaisia sähkösopimuksia kuluttajalla on?
Lataa

Linkit

Tietoa selvityksen tarjoajasta

VertaaEnsin.fi on osa eurooppalaista Samlino-konsernia, joka on perustanut taloustuotteiden vertailusivustoja Suomen lisäksi myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. VertaaEnsin.fi-palvelun toimintaidea on yksinkertainen: Me vertaamme, sinä säästät! Vuosittain yli miljoona suomalaista kuluttajaa käyttää sivustoa edullisempien talouspalveluiden löytämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VertaaEnsin.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme