Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Kysy suun terveydestä, hammashoidon chatti vastaa

Jaa

Hammashoidon uusi chat-palvelu neuvoo ja ohjaa helsinkiläisiä arkisin klo 10 -14 suun terveyteen ja hammashoidon palveluihin liittyvissä asioissa osoitteessa www.hel.fi/hammashoito.

Chatti tarjoaa palvelua anonyymisti. Palveluun on myös mahdollista kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Kirjautuneena asiakas voi esimerkiksi siirtää tai perua vastaanottoaikaa tai muuttaa yhteystietojaan. Chatissä voidaan myös arvioida asiakkaan palvelutarve.

”Chatillä halutaan monipuolistaa ja sujuvoittaa Helsingin suun terveydenhuollon palvelukanavia. Kysymyksiä on tullut esimerkiksi palvelusetelin käyttöön, yhteydensaantiin ja asiakasmaksuihin liittyen”, kertoo ts. ylihammaslääkäri Anni Helkiö.

Hammashoidon chatti on osa Helsingin sähköisten palvelujen kehittämistä. Hammashoidon sähköinen asiointi palvelee osoitteessa helsth.terveytesi.fi/. Palvelu löytyy myös osoitteesta asiointi.hel.fi.  

Hammashoidon ajanvaraus toimii tutussa numerossa 09 310 51400 ma - to klo 7 - 18 ja pe klo 7 – 15. Päivystyksen ajanvaraus palvelee samassa numerossa arkisin klo 7 – 14. Arki-iltaisin klo 14 - 21 sekä viikonloppuisin klo 8 - 21 päivystyksen numero on 09 471 71110 ja öisin (klo 21 – 8) 040 621 5699.

Lisätietoja

  • Anni Helkiö, ts. ylihammaslääkäri, p 050 402 2663, anni.helkio@hel.fi  
  • Lisätietoa Helsingin suun terveydenhuollosta löydät osoitteesta www.hel.fi/hammashoito
  • Seuraa suun terveydenhuoltoa Facebookissa: Helsingin kaupungin Suun terveydenhuolto

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöstiedote 20.8.20.8.2019 19:18:54 EESTTiedote

Sosiaali- ja terveyslautakunnan 20.8. kokouksen päätöstiedote on verkkosivuilla. Lautakunta päätti tässä kokouksessa omalta osaltaan sosiaali- ja terveystoimen ensi vuoden talousarviosta ja vuosien 2020 - 2022 taloussuunitelmasta. Lautakunta antoi lisäksi muun muassa pyydetyt lausunnot keskustan terveys- ja hyvinvointikeskuksen hankesuunnitelmasta sekä kuntien roolista sote-palvelujen tuottajana mahdollisessa maakuntamallissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme