Kyyti Group Oy

Kyyti yhteistyöhön Vietnamin suurimman liikenneoperaattorin kanssa

Jaa

Kyyti sekä Vietnamin suurin henkilöliikenneoperaattori Mai Linh aloittavat yhteistyön Vietnamin liikenneongelmien parantamiseksi. Suomessa kehitetyn teknologian avulla kehitetään maan taksipalveluita sekä erilaisten liikkumispalveluiden yhteen tuomista.

Kyyti Groupin COO Pekka Niskanen ja Mai Linh Groupin hallituksen puheenjohtaja Ho Huy sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa Ho Chi Minh Cityssä
Kyyti Groupin COO Pekka Niskanen ja Mai Linh Groupin hallituksen puheenjohtaja Ho Huy sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa Ho Chi Minh Cityssä

Suomalainen liikennepalveluita kehittävä Kyyti Group ja Vietnamin suurin henkilöliikenneyhtiö Mai Linh Group allekirjoittivat aiesopimuksen Ho Chi Minh Cityssä. ”Vietnam on hyvä tukikohta Aasiassa, jossa voimme näyttää mihin teknologiamme kykenee.”, kertoo Kyyti Group Oy:n toimitusjohtaja Pekka Möttö.

Kyyti Group kehittää kyytienjakamispalveluita Mobility as a Service (MaaS) ominaisuuksilla. Vuonna 2016 perustetun yhtiön Tuup-sovellusta on ladattu yli 50 000 kertaa ja sen pilotti kimppakyytipalvelua käyttää jo satoja päivittäisiä matkustajia Tampereella, Turussa ja Oulussa. Mai Linh Groupin taksipalvelu on maan suurin kattaen kaikki merkittävät kaupungit kuten Ho Chi Minh Cityn ja Hanoin. Yhtiö operoi myös kaupunkien välisiä bussiyhteyksiä, vuokraa autoja ja pilotoi sähkökäyttöisiä minibusseja kaupunkiliikenteeseen.

”Olemme iloisia, että ensimmäinen Kaakkois-Aasian operaatiomme alkaa nimenomaan Vietnamista. Mai Linh on yksi koko alueen johtavimmista liikenneoperaattoreista ja Vietnamin suurin taksioperaattori.” Kyyti Groupin toimitusjohtaja Pekka Möttö kertoo. ”Yhdessä tuomme markkinoille konseptin, joka tarjoaa asiakkaille entistä paremman asiakaskokemuksen sekä hinnoitteluun joustavuutta ja autamme Mai Linhiä kuromaan Uberin ja Grabin tuomaa aukkoa kiinni. Asiakas voi yhteistyön kautta halutessaan tilata taksin, jakaa taksimatkan kustannukset muiden kanssa ja ostaa samalla matkaliput Mai Linhin bussiin kohti Hanoita. Tämänkaltaista Mobility-as-a-Service ominaisuutta ei ole tarjota kenelläkään muulla kansainvälisellä toimittajalla kuin meillä.”, Pekka Möttö jatkaa.

Yhteistyö yritysten välille luotiin Ho Chi Minh Cityn sekä Vietnamin Suomen suurlähetystön koordinoiman VMAP-ohjelman kautta. VMAP edistää Suomalaisten korkean teknologian tuotteiden vientiä Vietnamiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pekka Möttö
pekka.motto@kyyti.com
+358449742477

Materiaalit ja kuvat:
Pekka Ruuska
pekka.ruuska@kyyti.com
+358407634369

Kuvat

Kyyti Groupin COO Pekka Niskanen ja Mai Linh Groupin hallituksen puheenjohtaja Ho Huy sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa Ho Chi Minh Cityssä
Kyyti Groupin COO Pekka Niskanen ja Mai Linh Groupin hallituksen puheenjohtaja Ho Huy sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa Ho Chi Minh Cityssä
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kyyti Group Oy
Kyyti Group Oy
Kaisaniemenkatu 1 C 100
00100 Helsinki

info@kyyti.comhttp://www.kyyti.com

Kyyti kehittää maailman ensimmäistä kyydinjakopalvelua Mobility as a Service (MaaS) ominaisuuksilla. Kyyti aloitti toimintansa pilotilla Oulussa keväällä 2017. Kesäkussa pilotit aloitettiin Turussa ja Tampereella. Varsin lyhyessä ajassa Kyydin Tuup- sovellusta on ladattu jo kymmeniä tuhansia kertoja.

Palvelu on dynaamisesti hinnoiteltu. Asiakkaat voivat valita kolmesta eri palveluluokasta, jotka pohjautuvat joustavuuteen sekä odotus- ja matkustusaikoihin. Hinta annetaan asiakkaalle aina ennen matkan alkamista. Tämäntyyppinen hinnoittelu perustuu palveluluokka algoritmeihin, jaettuun kapasiteettiin sekä ajoneuvojen optimoituihin jakamismahdollisuuksiin. 

Kyyti on palvelu jonka taustalla toimiva älykäs teknologia pystyy suoriutumaan haastavista kysyntäperusteisista suoritteista. Se pystyy tarvittaessa skaalautumaan ja yhdistelemään niin taksien, minubussien kuin kysyntää niin että perinteisestä linjaperusteisesta toiminnasta voidaan tarvittaessa luopua kokonaan. Se tekee Kyydistä erinomaisen ratkaisun myös maaseudun haataviin liikkumisen tarpeisiin. Matkustajalle Kyyti on portti matkaketjujen aikakaudelle. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kyyti Group Oy

Kyyti etsii kumppaneita uudistuville taksimarkkinoille9.8.2018 09:00Tiedote

Suomalainen Kyyti Group Oy etsii autoilijakumppaneita syksyllä lanseerattavaan Kyyti- taksi- ja kimppataksipalveluun. Taustalla on kesällä tapahtunut taksialan vapautuminen, joka mahdollistaa uusien toimijoiden ja uusien toimintamallien markkinoille tulon. Kyyti tarjoaa suomalaisen vaihtoehdon kansainvälisille toimijoille. Kyydin tavoitteena on, että tulevaisuudessa taksikyydit tilataan valtakunnallisesti Kyydistä.

Kyyti tarjoaa ilmaiset taksimatkat Helsingissä perjantaina23.11.2017 10:35Uutinen

Kyyti-kimppatakseilla pääsee ajamaan ilmaiseksi Helsingissä pe 24.11. klo 12-20. Kyyti on suomalainen teknologiayritys, joka on kehittänyt edistyksellistä “Uberin tappaja" kyytienjakopalvelua. Perinteisiin takseihin verrattuna, Kyyti-palvelussa matkan kustannuksia voidaan jakaa myös toisilleen tuntemattomien matkustajien kesken. Pitkälle kehitetyn tekoälyn ansiosta palvelun käytöstä ei peritä aloitus- tai ennakkovarausmaksuja. Kyyti-palvelua toteutetaan yhdessä luvallisten suomalaisten kuljetusyrittäjien kanssa.

Kyyti-kimppataksipalvelu aloittaa Helsingissä21.11.2017 09:08Tiedote

Kyyti-kimppataksipalvelua aletaan testaamaan Helsingin keskustassa tänään klo 11. Kimppakyytien edullinen hinta perustuu matkan kustannusten jakamiseen, myös ennalta tuntemattomien, matkustajien kanssa. Kyyti palvelua toteutetaan yhteistyössä laillisten suomalaisten kuljetusyrittäjien kanssa ja sen taustalla olevaa teknologiaa on tänä vuonna viety myös mm. Yhdysvaltoihin ja Vietnamiin. Kyyti-kimppataksien Helsingin pilottiin voi osallistua kaikki asiasta kiinnostuneet lataamalla Kyyti-sovelluksen joko Google Play tai Apple App Store -kaupasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme