Isännöintiliitto

Laaja tutkimus: Asiakkaat luottavat isännöintiin

Jaa

Hallitusten mielestä isännöintiyritykset hoitavat taloyhtiöiden taloutta läpinäkyvästi ja nykyaikaisesti. Tämä käy ilmi Isännöinnin asiakaskuuntelututkimuksesta 2017, johon vastasi 8716 hallituksen puheenjohtajaa ja jäsentä ympäri Suomea.

84 prosenttia vastanneista antaa isännöinnille hyvän tai erittäin hyvän arvosanan taloyhtiön talouden ja hallinnon hoitamisesta. Talous on yksi isännöinnin ydinpalveluista asiakaspalvelun, kiinteistöjen ylläpidon ja hankintojen ohella.

Isännöintiyritykset vastaavat noin 6 miljardin euron hankinnoista ja palveluista taloyhtiöille.

- Tulosten perusteella voi päätellä, että isännöinti hoitaa tehtävänsä luotettavasti ja hyvässä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa, sanoo Isännöintiliiton johtaja Marjut Joensuu.

Taloyhtiösivut ratkaisu viestintään

Myös yhteistyö isännöinnin ja hallituksen välillä saa kiitosta. 73 prosenttia hallituksen jäsenistä on tyytyväisiä isännöinnin ja hallituksen väliseen viestintään.

- Monet isännöintiyritykset ovat panostaneet viestintäänsä, ja tämä näkyy parantuneena asiakastyytyväisyytenä, Joensuu sanoo.

Asukasviestinnässä on kuitenkin vielä paljon parannettavaa. Taloyhtiösivut on isoin yksittäinen asia, joka parantaa vuorovaikutusta isännöinnin ja asukkaiden välillä. Tällä hetkellä noin 200 isännöintiyritystä tarjoaa asiakkailleen erilaisia digitaalisia palvelukanavia. Erityisesti korjaushankkeiden aikana taloyhtiösivut ovat välttämättömät, jotta asukkaat pysyvät ajan tasalla urakan eri vaiheista.

Isännöinnin asiakaskuuntelututkimuksen toteutti Good House Oy yhteistyössä Isännöintiliiton kanssa. Tutkimuksessa selvitettiin taloyhtiöiden hallitusten jäsenten asiakaskokemuksia isännöintipalveluista. Keväällä toteutettuun tutkimukseen osallistui 8716 asiakasta.

Lisätietoja: 

Marjut Joensuu, johtaja, Isännöintiliitto
p. 040 500 2828

Avainsanat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Isännöintiliitto
Isännöintiliitto
PL 1370
00101 Helsinki

http://www.isannointiliitto.fi

Hyvä isännöinti kannattaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Isännöintiliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme