Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Lääkäriliiton hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Samuli Saarni

Jaa

Suomen Lääkäriliiton valtuuskunta valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Samuli Saarnin ja valtuuskunnan puheenjohtajaksi Marjo Parkkila-Harjun.

Suomen Lääkäriliiton hallituksen puheenjohtajaksi valittiin LT, psykiatrian ja terveydenhuollon erikoislääkäri Samuli Saarni Helsingistä. Varapuheenjohtajiksi valittiin Jaana Puhakka ja Noora Ritamäki. Puheenjohtajisto valitaan vuodeksi kerrallaan.

Valtuuskunnan puheenjohtajaksi valittiin LL, yleislääketieteen erikoislääkäri Marjo Parkkila-Harju Espoosta, joka toimi Lääkäriliiton hallituksen puheenjohtajana 2016-2018. Varapuheenjohtajaksi valittiin Taito Pekkarinen. 

Lääkäriliiton lokakuussa valittu valtuuskunta kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa 14.-15. joulukuuta Lääkäritalolle Helsinkiin.

Uusi hallitus aloittaa työskentelynsä 1.1.2019.

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Samuli Saarni puh. 040 574 6119
Valtuuskunnan puheenjohtaja Marjo Parkkila-Harju, puh. 050 596 1670

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Mäkelänkatu 2
00500 HELSINKI

http://www.laakariliitto.fi

Suomen Lääkäriliitto on ammattijärjestö, johon kuuluu yli 90 prosenttia Suomessa toimivista lääkäreistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme