Helsingin yliopisto

Lääkärimuusikot estradilla tieteen hyväksi – konsertti Savoy-teatterissa 8.11.

Jaa

Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta järjestää nyt jo kolmatta kertaa hyväntekeväisyyskonsertin, jonka tuotto ohjataan lääketieteelliseen tutkimukseen. Konsertti pidetään Savoy-teatterissa keskiviikkona 8.11.2017.

Konsertti-ilta tuo Savoy-teatterin lavalle monipuolisen kevyen rytmimusiikin tarjonnan lääkärimuusikoiden ja heidän ystäviensä esittämänä. Illan musiikillisena erityisvieraana esiintyy kirjailija ja psykiatrian erikoislääkäri Claes Andersson. Juontajana toimii Helmiradiosta tuttu Helsingin Lääketieteen Kummi Ile Jokinen.

Lääketieteellinen tutkimus Helsingin yliopistolla on vahvaa ja kansainvälisesti tunnustettua. Konsertin kautta halutaan lisätä keskustelua yksityisen rahoituksen merkityksestä tulevaisuuden hyvinvoinnin luomiselle sekä uusien terveydenhuollon ratkaisujen tutkimukselle.

Konsertin tuotto suunnataan Lääketieteen rahastoon, josta jaetaan apurahoja lääketieteen ja hammaslääketieteen opiskelijoille ja tutkijoille.

Konsertissa esiintyvät Claes Anderssonin ohella muun muassa HUSin johtava ylilääkäri Grigori Joffe, akatemiaprofessori Anu Wartiovaara, hammaslääkäri ja oopperalaulaja Laura Leisma sekä lastentautien erikoislääkäri Taisto Sarkola.

Lisätietoja konsertista ja yliopiston varainhankinnasta:

Konserttisivut: https://www.helsinki.fi/fi/laaketieteellinen-tiedekunta/yhteistyo/alumnit/laakarimuusikot-estradilla-2017

Helsingin yliopiston varainhankinta: https://www.helsinki.fi/fi/yhteistyo/lahjoita

Claes Anderssonin haastattelu


Haastattelupyynnöt ja median vapaaliput konserttiin:

Yhteyspäällikkö Tiina Naskali
Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta
tiina.naskali@helsinki.fi, 02 941 24930

*********************************
Tiedotteen välitti

Päivi Lehtinen, tiedeviestinnän asiantuntija, Helsingin yliopisto
paivi.m.lehtinen@helsinki.fi 050 406 2043

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa. Se on toistuvasti maailman sadan parhaan yliopiston joukossa. Helsingin yliopisto on perustettu vuonna 1640.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme