Naantalin Kylpylä

Lääkärit kokoontuvat Naantalissa jo 20. kerran

Jaa

TULES TURKU -seminaari järjestetään Naantalin Kylpylässä jo 20. kerran 7.-8.2.2020. Tilaisuus on käytännön tietopaketti lääkäreille, jotka hoitavat erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia tai muita vaivoja potevia liikkujia ja urheilijoita. Tänä vuonna kuullaan myös poimintoja seminaarin 20-vuotisen historian ajalta. Seminaarin kotipaikka on ollut alusta lähtien Naantalin Kylpylä, ja senjärjestää Paavo Nurmi -keskus yhteistyössä Turunmaan Duodecim-seuran kanssa.

TULES TURKU kutsuu tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa toimivat lääkärit Naantaliin
TULES TURKU kutsuu tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa toimivat lääkärit Naantaliin

Lääkäreiden kokoontumisajot Naantalissa

TULES TURKU XX -seminaari tuo jälleen satakunta lääkäriä Naantalin Kylpylään 7.-8.2.2020. Tilaisuus on käytännön tietopaketti lääkäreille, jotka hoitavat erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia tai muita vaivoja potevia liikkujia ja urheilijoita. Tilaisuus sopii myös lääkäreille, jotka ovat kiinnostuneet liikunnasta sekä urheilusta, kertoo professori, ylilääkäri Olli Heinonen Paavo Nurmi -keskukselta.

Heinonen on ollut mukana järjestelyissä seminaarin alusta asti. "Alun perin viisi innokasta, nuorta lääkäriä päätti perustaa alueellisen tapahtuman. Nyt alamme olla jo vanhoja äijiä – mutta sama into on säilynyt", Heinonen kertaa. Vuosien varrella seminaarin lakkauttamistakin ehdittiin muutaman kerran pohtia, mutta osallistujat pyysivät aina jatkamaan suosittua tapahtumaa. Niinpä se juhliikin vuonna 2020 osuvasti kaksikymppisiään.

Sukupolvelta toiselle

Seminaaria on järjestetty ainutlaatuisella tavalla, sillä alkuperäiset järjestäjälääkärit ovat siirtäneet järjestämisvastuuta ikään kuin verenperintönä lapsilleen. Heinonen kertoo, että ensin lapset auttelivat kutsujen postittamisessa ja muissa pikkuhommissa, ja myöhemmin jo lääketieteen kandeina he hankkivat seminaarin ryhmätöihin kurssikavereitaan demohenkilöiksi.

Nyt nämä kandit ovat valmiita lääkäreitä ja osallistuvat itse järjestelyihin. Heinonen kertoo, että myös hänen poikansa on vuosi sitten aloittanut lääketieteen opinnot - "nyt demohenkilöiden hankinta on hänen tehtävänsä", hän nauraa, ja jatkaa, että vaikka sukupolvet vaihtuvat, Tules Turku ja Naantalin Kylpylä pysyvät.

Kylpylä seminaarin kotina

Heinonen kertoo, että kun Naantalin Kylpylä ensimmäisen kerran valikoitui tapahtumapaikaksi, on se sen jälkeen ollut "must paikka". "Kylpylä on tuonut meille ja tapahtumalle paljon lisäarvoa", Heinonen kiittelee. Järjestelyiden toimivuuteen voi luottaa, miljöö on kohdillaan ja kaksipäiväisen seminaarin aikana osallistujat ehtivät nauttia myös kylpylän palveluista. Kylpylän avainasiakaspäällikkö Miia Kaeralakin kehuu Tules Turku -seminaarin järjestelytiimiä - "kaikesta näkee, että hommaa tehdään innolla ja asiantuntemuksella. Toteutuksessa on meidänkin ollut hienoa olla mukana".   

***

Lehdistön edustajilla on mahdollisuus tulla tutustumaan seminaariin perjantaina tai lauantaina 7.-8.2.2020.

Yhteydenotot:

Olli Heinonen
Ylilääkäri ja Paavo Nurmi -keskuksen johtaja,
Turun yliopiston terveysliikunnan professori
olli.heinonen@utu.fi

Avainsanat

Kuvat

TULES TURKU kutsuu tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa toimivat lääkärit Naantaliin
TULES TURKU kutsuu tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa toimivat lääkärit Naantaliin
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Naantalin Kylpylä
Naantalin Kylpylä
Matkailijantie 2
21100 Naantali

02 4455100http://www.naantalispa.fi

Naantalin Kylpylä on maankuulu kylpylä- ja kongressihotelli meren rannalla, Naantalin idyllisen vanhan kaupungin kyljessä. Kylpylä on osa Sunborn Saga Oy:tä, joka tunnetaan erityisesti kylpylätoiminnan pioneerina ja laadukkaiden ravintolapalveluiden tuottajana. Yritykseen kuuluvat Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Kuntoutuskeskus Ruissalo sekä ravintolat Naantalin Kaivohuone ja Snickari Naantalissa.

Paavo Nurmi -keskus on voittoa tavoittelematon, Turun yliopiston yhteydessä toimiva liikuntalääketieteen keskus. liikuntalääketieteen keskus, jonka tavoitteena on lisätä yksilön ja yhteisöjen hyvinvointia liikunnan ja terveiden elämäntapojen avulla. Perustana on laadukas, tutkittu tieto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin Kylpylä

Alueen matkailu- ja kulttuuritoimijat kisaavat kuusenkoristelussa4.12.2020 07:45:00 EET | Uutinen

Naantalin Kylpylä elvytti vanhan perinteen ja isännöi vuosien tauon jälkeen kuusenkoristelukisaa, jossa ovat Kylpylän lisäksi mukana Muumimaailma, Naantalin Musiikkijuhlat, Herrankukkaro, Kultaranta Resort ja Visit Naantali. Kuusia pääsee vapaasti ihailemaan Kylpylän Promenade-käytävällä 4.12. alkaen. Voittaja valitaan yleisöäänin 23.12., ja kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan myös osallistujien lahjoittamia palkintoja.

Naantalin Kylpylässä panostetaan pikkujouluihin17.9.2020 14:31:41 EEST | Tiedote

Tänäkin syksynä Naantalin Kylpylässä koetaan ennennäkemätön pikkujoulushow, joka on suunniteltu varta vasten Kylpylän Paviljongin lavalle – ja tällä kertaa myös sen ympärille. Yhdessä paikallisen tapahtuma-alan yrityksen Viihdy Turun kanssa toteutettava show tuo kylpylälle kansainvälisesti palkittua sirkusta, akrobatiaa, live-musiikkia ja tietysti yllätyksiä. XmasPERIENCE:n ensi-ilta on pe 13.11. ja tapahtumailtoja järjestetään Kylpylällä yhteensä seitsemän aina perjantaisin ja lauantaisin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme