Yliopiston Apteekki

Lääketilaukset itselle ja läheiselle verkosta kotiin kuljetettuna

Jaa

Lääkkeiden ja muiden apteekkituotteiden tilaaminen Yliopiston Apteekin verkkokaupasta ya.fi on kasvanut voimakkaasti. Lääkkeet voi tilata verkosta itselle ja nyt myös läheiselle.

Pandemia on moninkertaistanut asioinnit Yliopiston Apteekin verkkokaupassa ya.fi maaliskuussa 2020. Erityisesti reseptilääkkeiden sekä kipu- ja kuumelääkkeiden hankkiminen on kasvussa. Toimitustapoja ovat kotiinkuljetus, laaja noutopisteverkosto ja nouto tunnissa Yliopiston Apteekin noutoautomaatista.

- Lääkkeiden tilaaminen verkosta on helppoa ja turvallista. Lääkkeet voi tilata itselle ja nyt myös läheiselle kotiin. Tämä on erinomainen tapa huolehtia yli 70-vuotiaista ja riskiryhmiin kuuluvista, sanoo verkkokaupan ya.fi asiakaspalvelusta vastaava proviisori Katariina Lehtinen Yliopiston Apteekista.

Tilaaminen toisen puolesta edellyttää suomi.fi-verkkopalvelussa tehtyä valtuutusta sekä Uniikki-kanta-asiakkuutta. Verkkokaupan ya.fi asiakaspalvelusta vastaa yli 70 asiantuntijaa, jotka palvelevat asiakkaita puhelimessa ympäri vuorokauden ja chatissa klo 7–24.

Yliopiston Apteekki tarjoaa verkkosivuillaan luotettavaa tietoa koronavirustartuntojen välttämisestä, tunnistamisesta ja hoitamisesta. Sivuilta löytyy myös Koronavirus-neuvontabotti, joka vastaa yleisimpiin kysymyksiin ja ohjaa halukkaat tekemään koronavirustaudin oirearvion Omaolo-palvelussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Tuottomme käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme