Lahden Aluetaksi Oy

Lahden Aluetaksi Oy aloittaa paikallisena Kela-taksina vuodenvaihteessa

Jaa

Lahden Aluetaksi aloittaa tuttuna Päijät-Hämeen maakunnan alueen Kela-kyytien palveluntuottajana vuodenvaihteessa. Lahden Aluetaksilla on vuosikymmenten kokemus alueen taksikyydeissä toimimisesta. Yrityksessä panostetaan erityisesti asiakaskokemukseen, kokonaisvaltaisen palvelun ja vankan aluetuntemuksen kautta.

Kelan korvaamat taksimatkat, eli Kela-kyydit siirtyvät vuodenvaihteessa osittain paikallisen taksitoimijan, Lahden Aluetaksin kuljetuksien piiriin. Lahden Aluetaksilta on mahdollista saada Kela-kyyti virallisesti 1.1.2022 alkaen, mutta kyytejä pääse ennakkotilaamaan tammikuulle jo maanantaista 20.12. alkaen.

Lahden Aluetaksin toiminnassa lähtökohtana on kokonaisvaltainen palvelu ja asiakkaasta huolehditaan alusta loppuun saakka. Asiakkaan erityistarpeet huomioidaan aina kuljetuksessa esimerkiksi esteettömyyteen ja terveydentilaan liittyen. Kelan yhteistyökumppanina Lahden Aluetaksi on turvallinen ja luotettava valinta sekä asiakkaalle että asiakkaan omaisille ja terveydenhuollon henkilökunnalle.

”Kela-kyyditysten aloittaminen uudelleen on meille paikallisena yrityksenä kunnia asia. Välityskeskuksen ja autoilijoidemme vahvuus on erinomainen ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeet huomioiden. Emme pelkästään kuljeta, vaan palvelemme ihmistä kokonaisvaltaisesti”, sanoo Kalle Lepistö, Lahden Aluetaksin toimitusjohtaja.

Lahden Aluetaksin Kela-välityksessä on koko Päijät-Hämeen alueella yli 160 tavallista taksia sekä inva- ja paaritaksia. Lahden Aluetaksin välityskeskus on alueen perinteinen ja suurin taksitoimija, joka välittää koko Päijät-Hämeen alueella taksit yksityis- ja yritysasiakkaille sekä Hyky- ja Kela-kuljetusten asiakkaille.

”Tämä on hienoa myös paikallisen elinvoiman näkökulmasta. Kun Kela-kyytiin oikeutettu asiakas tilaa alleen meidän taksin, tukee hän samalla paikallista työtä”, sanoo Lepistö.

Lahden Aluetaksi on toiminut Kela-kyytien palveluntuottajana aiemmin vuoden 2018 heinäkuuhun saakka, jolloin kilpailutuksessa valittiin palvelua tuottamaan toinen välityskeskus. Tänä vuonna järjestetyissä uusissa kilpailutuksissa Kela valitsi kaikkiin maakuntiin kaksi välityskeskusta tuottamaan Kela-kyytejä. Lahden Aluetaksi valittiin kilpailutuksessa toiseksi Päijät-Hämeen alueen toimijaksi.

Ennakkotilauksia tammikuulle Lahden Aluetaksi ottaa maanantaista 20.12. alkaen vuoden loppuun saakka arkisin klo 8.00-16.00. Vuoden vaihduttua kyytejä saa joka päivä ympäri vuorokauden. Asiakkaat soittavat Kela-taksitilaukset numerosta: 0800 30123. Terveydenhuollon oma numero Kela-taksitilauksia varten on: 0800 30124.

Lisätietoa:

Kalle Lepistö
Toimitusjohtaja, Lahden Aluetaksi Oy
kalle.lepisto@lahdenaluetaksi.fi
044 200 9200

Hermanni Malkki
Projektimanageri, Lahden Aluetaksi Oy
hermanni.malkki@lahdenaluetaksi.fi
044 336 8681

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lahden Aluetaksi Oy

LAHTI

Lahden Aluetaksi Oy on vuonna 1985 perustettu taksiliikenneyritys. Lahden Aluetaksin välityksessä on noin 200 autoa, jotka palvelevat asiakkaita 24/7 Lahdessa, Hollolassa, Heinolassa, Orimattilassa, Asikkalassa sekä Kärkölässä. Koulutetut kuljettajat ja asiakaspalvelijat varmistavat, että kyydit kulkevat ajallaan ja perille päästään turvallisesti. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lahden Aluetaksi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme