Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Lähes 10 000 kävijää vetänyt Reaktori tarjosi vaihtoehdon paukkupakkasille

Jaa

Neljättätoista kertaa järjestetty nuorten talvilomatapahtuma Reaktori tarjosi pakkasen puraiseman pääkaupunkiseudun lomanviettäjille puolen hehtaarin verran tekemistä lämpimissä sisätiloissa. Tapahtumassa vieraili kolmen päivän aikana lähes 10 000 nuorta, joille nelisenkymmentä toimijaa tarjosi toiminnallista tekemistä muun muassa liikunnan, pelien ja käsillä tekemisen parissa. Suosituimpia toimintapisteitä olivat liikunnalliset toiminnat, kuten futissimulaattori ja tanssiopetus sekä Rodeoankka, johon riitti jonoa tapahtuman ensihetkistä loppumetreille.

Kuva: Saara Autere
Kuva: Saara Autere

Nuorten ääni -toimituksen pisteellä nuorten pikahaastatteluissa vieraili päättäjiä ja vaikuttajia, joilta nuoret kyselivät asioita laidasta laitaan mm. heidän työstään ja harrastuksistaan. Apulaispormestari Nasima Razmyarilta kysyttiin kysymyksiä mm. leipäjonoista ja nuorille suunnatuista palveluista sekä neuvoja opiskeluun nuorille, jotka kärsivät motivaation puutteesta. Kansanedustaja Simon Elo puolestaan sai vastailla mm. ruotsin kielen asemaa koskeviin kysymyksiin. Nuorten ääni-toimituksen pisteellä tehdyt pikahaastattelut videoitiin ja videot tulevat nähtäville Nuorten Ääni toimituksen youtube-kanavalle: https://www.youtube.com/user/nuortenaani/videos?disable_polymer=1

Reaktorin päätösbileitä juhlitaan lauantaina 24. helmikuuta Kulttuuriareena Gloriassa klo 18–22. Päätösbileiden ikäraja on 13–17-vuotta.

Reaktori järjestettiin tänä vuonna jo neljättätoista kertaa. Tapahtuman toteutti Helsingin kaupungin nuorisopalvelut yhteistyössä pääkaupunkiseudun muiden nuoriso- ja kulttuuritoimien kanssa. Mukana oli nelisenkymmentä eri toimijaa kansalaisjärjestöistä urheiluseuroihin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuottaja
Sanna Lesonen
Helsingin kaupunki
Kulttuuri ja vapaa-aika / Nuorisopalvelut
sanna.lesonen@hel.fi
+358 40 334 7443

Viestintäsuunnittelija
Kati Hurme
Helsingin kaupunki
Kulttuuri ja vapaa-aika / Viestintä ja markkinointi
kati.hurme@hel.fi
+358 40 620 4092

Kuvat

Kuva: Saara Autere
Kuva: Saara Autere
Lataa
Kuva: Saara Autere
Kuva: Saara Autere
Lataa
Kuva: Saara Autere
Kuva: Saara Autere
Lataa
Kuva: Saara Autere
Kuva: Saara Autere
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme