Alko Oy

Laihian Alko muuttaa kesäkuussa

Jaa
Laihian Alkon myymälä muuttaa rakenteilla olevan K-Supermarketin yhteyteen kesäkuun alkupuolella. Nykyinen Alkon myymälä on avoinna uuden myymälän avaamiseen saakka.

Alkon Laihian myymälä muuttaa uusiin tiloihin kesäkuussa, kun K-Supermarketin tilat valmistuvat.

”Tarkastelemme liikepaikkojen muutostarpeita säännöllisesti kysynnän ja asiakasvirtojen muutosten pohjalta. Näin Laihiankin kohdalla. Olemme toimineet nykyisissä tiloissa vuodesta 2006 alkaen ja kesällä asiakkaamme pääsevät asioimaan Alkon uuden konseptin myymälässä, jossa asiointi on entistä sujuvampaa”, sanoo palvelujohtaja Kimmo Mäkelä.

”Myymälän väkemme rakentaa parhaillaan uuden myymälän valikoimaa ja kuuntelee herkällä korvalla myös asiakkaiden tuotetoiveita. Näin pyrimme jatkuvasti vastaamaan paikallisiin toiveisiin.”

Tuttu ammattitaitoinen henkilöstö jatkaa uudessa Laihian myymälässä. Alkon kesätyöntekijähaku on alkanut ja myös Länsi-Suomen alueelle haetaan apuja sesonkiin.

”Sesonkityö on loistava mahdollisuus saada työkokemusta sekä tilaisuus näyttää osaamisensa ja työllistyä Alkoon vakituisesti niin halutessaan.”

Ilmastovaikutuksia mietitään myös Alkossa asioidessa

Alkon katsaus trendeihin luo näkymää juoma-alan ajankohtaisiin ilmiöihin ja trendeihin. Vuonna 2023 juomavalinoissa näkyy kukkaroystävällinen kuluttaminen, ilmastovaikutusten huomioiminen juomien pakkauksissa sekä paikallisuuden ja pienuuden arvostus.

”Paikallisuus näkyy myös meillä Laihian myymälässä, ja asiakkaat ovat kiinnostuneita lähellä tuotetuista juomista”, sanoo palvelupäällikkö Seppo Metsola.

Alkon Vihreä valinta -merkintä kertoo tuottajan sitoutumisesta ympäristötyöhön ja kestävään kehitykseen. Suomalaiset ovat kulutustottumuksissaan varsin valveutuneita ja tämä näkyy myös Alkossa.

”Viime vuonna myydyistä litroista jo noin 52 prosenttia oli vihreitä litroja, ja jopa hieman korkeammissa lukemissa mennään myös Pohjanmaalla. Ympäristön kuormitusta voi vähentää esimerkiksi aiempaa kevyemmillä pakkauksilla”, Metsola kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelujohtaja Kimmo Mäkelä, 040 749 1184, kimmo.makela@alko.fi   
Alkon mediapuhelin, 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 140 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2021 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 55 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme