Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lainaa kirjastosta luistimet: uutuutena lasten hokkareita

Jaa

Vaasan kirjastoista voi lainata talviseen liikkumiseen sopivia liikuntavälineitä, kuten lasten luistimia, aikuisten retkiluistimia sekä lumikenkiä.

Kuva: Vaasan kaupunki
Kuva: Vaasan kaupunki

Uutuutena lainattavana on kymmenen paria lasten jääkiekkoluistimia eli hokkareita koossa 27-35. Liikuntavälineet on hankittu kirjastoon Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden hankerahoituksen turvin.

- Lapsethan kasvavat nopeasti, joten on hyvä päästä kokeilemaan luistimia ennen kuin tekee ostopäätöksen. Luistimille saattaa olla tarvetta myös koulujen liikuntatunneilla, kertoo apuohjaaja Esa Myllylä Vaasan kaupungin liikuntapalveluista.

Lasten luistinten lisäksi lainattavana on aikuisille neljä paria retkiluistimia sekä kuusi paria lumikenkiä.

Varaa verkkokirjastossa ja nouda omasta lähikirjastosta

Liikuntavälineitä voi lainata Vaasan pääkirjastosta, Vähänkyrön kirjastosta, Variskan kirjastosta sekä kohtaamispaikka Huudista Huutoniemeltä. Lainaukseen tarvitaan vain kirjastokortti.

Liikuntavälineen voit myös tilata esimerkiksi omaan lähikirjastoon tai kirjastoautoon, kun varaat välineen verkkokirjastossa. Liikuntavälineillä on kahden viikon laina-aika.

Kaikki kirjastosta lainattavat liikuntavälineet löytyvät verkkokirjastosta asiasanalla liikuntavälineet: https://vaasankirjasto.finna.fi/

Yhteyshenkilöt

liikuntapalvelut, apuohjaaja Esa Myllylä, puh. 040 514 1474, esa.myllyla@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki
Kuva: Vaasan kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme