Lainalaskuri auttaa säästämään lainan kustannuksissa

Jaa

Tuoko kevät ja kesä tullessaan lomat sekä uudet harrastukset, vai jatkuuko arjen pyörittäminen normaalisti? Jos muutoksia on luvassa, niin tarkoittaa se monesti myös uusien arjen työkalujen etsimistä. 

Lainalaskuri on loistava tapa säästää lainan kustannuksissa ja tuoda vakaata oloa myös arjen tai lomien keskelle. Kesän uutena hankintana saattaa olla vene, uusi auto tai piharemontti, joka vaatii tietysti myös pennin venyttämistä.

Budjetointi voi auttaa hyvin pitkälle, mutta joskus on turvauduttava muihin keinoihin, kuten lainaan.

Aina menot eivät nimittäin liity uusiin harrastuksiin, kesämökkiin tai omaan asuntoon. Äkilliset sairastumiset, pakolliset remontit tai muut yllätykset voivat tulla elämään täysin puskista.

Lainat budjetoinnin rinnalla ja hankintojen tukena

Tässä elämässä ei selviä ilman rahallisia kustannuksia. Toki tämänkin voi ajatella kärjistetysti, mutta ei uppouduta siihen sen syvemmin.

Suurin osa suomalaisista ottaa lainaa jossain kohti elämää. Jos talouskasvu hidastuu, alkavat suomalaiset puolestaan hanakasti säästämään pahan päivän varalle. Nämä kaikki ovat luonnollisia reaktioita, joihin ollaan totuttu ympäri maailman.

Myös lainan ottaminen esimerkiksi asuntokaupan yhteydessä on yhtä luonollista, kuin paistinpannun hankkiminen. Asuntoa ei yksinkertaisesti kannata ostaa ilman lainarahaa. Myös budjetointi on osa monen ihmisen arkea.

Kaikkea ei pysty ennakoimaan

Kaikkia elämän myllerryksiä ei pysty valitettavasti ennakoimaan. Onneksi on olemassa esimerkiksi vakuutukset, mutta uuden kiertoilmauunin hankinnassa ei vakuutus ole myöskään apuna.

Bondora.fi lainapalvelu on lainantarjoaja, joka tarjoaa todella kilpailukykyisiä lainoja. Monet ovat tykästyneet Bondoran palveluihin, sillä lainaa pystyy tutkimaan muutamalla napin painalluksella. Kun täyttää vain omat tiedot tai haluttavan lainasumman, saa heti faktoja tiskiin.

Lainojen ottaminen on nykyään nopeaa ja helppoa, mikä helpottaa tukalan paikan tullen. Rahat pankkitilille voi saada jopa kymmenessä minuutissa, mikä on siis todella nopeaa toimintaa äkilliseen rahantarpeeseen.

Lainalaskuri apuna lainan suunnittelussa

Lainalaskuri on loistava tapa suhteuttaa lainan todellisia korkoja sekä pohtia, mikä summa lainaa olisi itselle juuri sopiva.

Lainat eivät koskaan ole ratkaisu rahaongelmiin, kuten velkakierteisiin, mutta ne ovat hyvä mahdollisuus saada apua kiperiin tilanteisiin tai hankintojen tueksi. Lainalaskurin käyttö on täysin ilmaista, eikä se velvoita yhtään mihinkään.

Se näyttää, miten korot ja lainanlyhennykset jakautuvat ja kuinka kauan lainan takaisinmaksussa voisi tulla kestämään. On paljon helpompi suunnitella lainan ottamista, kun nenän edessä on konkreettisia kuvia sekä tekstejä lainaan liittyen.

Oletko miettinyt lainan ottamista?

Jos lainan ottaminen on käynyt mielessä useamman kerran, mutta et ole ottanut askeleita asioiden käyttöön panemiseen, kannattaa miettiä miksi.

Laina-arvion pyytäminen esimerkiksi Bondoran kaltaiselta lainantarjoajalta on täysin ilmaista. Asuntolainaa miettiessä kannattaa katseet suunnata kuitenkin pankkeihin ja käydä rauhassa läpi eri lainaneuvotteluja.

Neuvottelut pankkien neuvotteluhuoneissa voivat tuntua todella jännittäviltä sekä myös joidenkin mielestä aikaa vieviltä ja stressaavilta. Sen vuoksi netin kautta pyydettävät lainat ovat tulleet jäädäkseen.

Älä anna äkillisten menojen lannistaa

Äkilliset menot kuuluvat jokaisen elämään, eikä niiden ilmaantumista voi oikein estää. Säästöt sekä tarkka budjetointi ovat todella  tärkeässä roolissa monen arkea ja ne auttavatkin pitkälle. Aina kaikkeen ei pysty kuitenkaan täysin varautumaan.

Tällöin lainat tulevat hätiin. Ne myös auttavat suurempien hankintojen saamisessa, oli unelmana sitten uusi sähköauto, kesämökki tai omakotitalo lempi-asuinalueelta.

Kaikki menot eivät myöskään ole mukavia jos vesivahinko tai sairastuminen yllättää. Ne voivat lyödä ällikällä. Älä kuitenkaan jää tuleen makaamaan vaan lähde selvittämään, miten eri rahoitusvaihtoehdot pystyisivät auttamaan juuri sinua.

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Emtir Marketing oü

Sähkömarkkinakatsaus Kesäkuu (2023)31.5.2023 12:08:35 EEST | Tiedote

Sähkösopimusten kilpailutuspalvelu Halvinsähkösopimus.fin markkinakatsauksessa selvitettiin, miksi määräaikaisten sähkösopimusten hinnat eivät laske, vaikka pörssisähkö on superhalpaa. Pörssisähkön arvonlisäverollinen keskihinta jäi toukokuussa 2023 vain 3,3 senttiin kilowattitunnilta, kun vuotta aiemmin sama keskihinta oli 16,45 senttiä. Samaan aikaan 2-vuotisten kiinteiden sähkösopimusten hinnat eivät ole merkittävästi laskeneet. Poimintoja: Pörssisähkön arvonlisäverollinen keskihinta oli toukokuussa 3,3 c/kWh Vuosi sitten sama keskiarvo oli 16,45 c/kWh Määräaikaisten 2-vuotisten sopimusten hinnat eivät ole juuri laskeneet, ja niiden hinnat ovat samankaltaisia kuin vuosi sitten Futuurien perusteella pörssisähkö on kesällä halpaa, mutta hinta nousee talvella Pörssisähkö oli toukokuussa halpaa, muttei historiallisen halpaa Pörssisähkö maksoi toukokuussa keskimäärin vain 3,3 c/kWh arvonlisäveron kera. Nordpoolin 2000-luvun hintahistoriatietojen perusteella toukokuun keskihinta on ollut

Kiertotalouden nousu - Miten se muuttaa kulutustottumuksiamme ja taloutta30.5.2023 11:54:00 EEST | Blogi

Maapallomme kantokyky on rajoitettu. Nykyinen lineaarinen talousmalli, jossa raaka-aineet muutetaan tuotteiksi, jotka lopulta päätyvät jätteeksi, on kestämätön pitkällä aikavälillä. Kestävämpää ja resurssitehokkaampaa talousmallia kaivataan, ja yhä useammin katseet kääntyvät kiertotalouteen. Kiertotalous ei tarkastele ainoastaan jätteen määrän vähentämistä tai kierrätystä, vaan se pyrkii uudistamaan koko talouden rakenteen niin, että materiaalit ja raaka-aineet pysyvät kierrossa mahdollisimman pitkään ja niiden arvo säilyy. Tämä merkittävä siirtymä ei vaikuta ainoastaan yrityksiin ja politiikkoihin, vaan se muuttaa myös meidän jokaisen kulutustottumuksia ja jopa lainavalintojamme. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten kiertotalouden nousu vaikuttaa kuluttamiseemme ja talouteemme Mitä kiertotalous tarkoittaa? Kiertotalous on talousmalli, joka pyrkii minimoimaan jätteen ja resurssien hävikin. Sen sijaan että raaka-aineita käytettäisiin vain kerran tuotteen valmistuksessa, jonka jälkeen

Michael Jackson on legenda, jonka vaikutus näkyy popkulttuurissa tänäkin päivänä12.5.2023 11:55:00 EEST | Blogi

Michael Jacksonin vaikutus popmusiikkiin on valtava ja häntä voidaan pitää yhtenä merkittävimmistä artisteista popmusiikin historiassa. Hänen ainutlaatuinen musiikkinsa sekä uskomaton tanssi- ja esiintymistyylinsä ovat innoittaneet monia artisteja ja muokanneet popkulttuuria monin tavoin. Henkilökohtaisessa elämässään Michael Jacksonille tapahtui paljon erinäisiä asioita, joista nousi lukuisia kohuja. Hän olikin ristiriitainen hahmo, josta voidaan olla montaa mieltä. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että musiikillisella saralla hänen vaikutuksensa oli ja on edelleen merkittävä. Michael Jacksonin ”perintö” Michael Jackson on legendaarinen hahmo, jonka elämästä ja musiikista on tehty lukematon määrä ohjelmia ja kirjoitettu useita kirjoja. Hän oli eläessään maailman seuratuimpia kuuluisuuksia ja yhä edelleen hänen perintönsä inspiroi lukuisia ihmisiä ympäri maailman. Tälläkin hetkellä New Yorkin Broadwaylla esitetään hänen elämästään kertovaa MJ The Life Story -musikaalia. Lippuja

Uusi korkokatto ja muut lainoja koskevat lakiuudistukset seuraavan 12 kk aikana23.4.2023 09:03:00 EEST | Tiedote

Seuraavan 12 kuukauden aikana useat uudet lait tulevat muokkaamaan Suomen lainamarkkinoita – osa enemmän, osa vähemmän. Nämä lait koskevat esimerkiksi sosiaalista luottoa, kuluttajaluottojen korkoja ja positiivista luottotietorekisteriä. Alla kerrotaan tarkemmin kustakin laista ja sen mahdollisista vaikutuksista kuluttajalle. Sosiaalisen luoton uudistus 1.8.2023 Sosiaalinen luotto voidaan myöntää henkilölle, jolla ei vähävaraisuutensa ja pienituloisuutensa takia ole mahdollisuutta saada kohtuuehtoista luottoa muualta. Sosiaalinen luotto on tarkoitettu taloudellisen syrjäytymisen ja ylivelkaantumisen ehkäisyyn. Sen mahdollisia käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi kodin hankintojen tekeminen tai asumisen turvaaminen. Se voi olla myös yhdistelylaina, minkä avulla katkaistaan velkakierre. Luoton voi saada maksuhäiriömerkinnästä huolimatta, ja lainan korko saa olla enintään korkolain mukainen viitekorko. Sosiaalisen luoton myöntäminen siirtyi kunnilta hyvinvointialueiden vastuulle jo vuoden

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme