STK Rahoitus Oy

Lainanvälittäjä tukee suomalaista urheilua

Jaa

Lainojen kilpailutus- ja vertailupalvelu Lainanvälittäjä.fi (STK Rahoitus Oy) tukee nyt suomalaista huippu-urheilua.

Lainojen kilpailutus- ja vertailupalvelu Lainanvälittäjä.fi (STK Rahoitus Oy) tukee nyt suomalaista huippu-urheilua. Urheilu on tärkeä osa suomalaista yhteiskuntaa, hyvinvointia sekä liikunnallisuutta etenkin kaikille nuorille. Lainanvälittäjä haluaa olla osaltaan tukemassa ja kehittämässä suomalaista urheilua eteenpäin ja näistä syistä olemme solmineet useita yhteistyösopimuksia eri urheilulajeja edustavien seurojen kanssa.

Yhteistyötä perinteikkäiden seurojen kanssa

Kun teimme markkinointipäätöksen urheiluseurojen sponsoroinnista, halusimme heti lähteä liikkeelle perinteisistä seuroista ja Suomen kansallispelistä eli pesäpallosta. Tällä hetkellä tuemmekin useita perinteikkäitä suomalaisia pesäpallo- ja yleisseuroja, kuten Alajärven Ankkureita, Jyväskylän Kirittäriä, Lappajärven Veikkoja sekä Vimpelin Vetoa. Näillä seuroilla on pitkä historia ja he tekevät loistavaa nuorisotyötä, joten olemme ylpeitä siitä, että saamme olla mukana näiden seurojen kehittämisessä.

Mukana suomalaisen jalkapallon sekä jääkiekon kehittämisessä

Vuoden 2017 alussa lähdimme mukaan sponsoroimaan suomalaisia jääkiekko- ja jalkapalloseuroja. Jääkiekko sekä jalkapallo ovat suomalaisten lasten ja nuorten eniten harrastamat lajit, joten päätös sponsoroinnin laajentamisesta jalkapalloon sekä jääkiekkoon oli helppo. Haluamme osaltamme tukea suomalaisten nuorten liikkumista, terveyttä sekä seurojen juniorityötä, ja näin varmistaa, että Suomi tuottaa huipputason pelaajia molempiin lajeihin tulevaisuudessa. Lainanvälittäjä sponsoroi muun muassa RoKi:a, HPK:ta, Jokereita ja Fc Interiä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

STK Rahoitus Oy
STK Rahoitus Oy
Iso Roobertinkatu 20-22
00120 HELSINKI

0753252818https://www.lainanvälittäjä.fi/

STK Rahoitus Oy (2721893-1) on STK Finans AS emoyhtiön omistama Suomen sivuliike.

STK Rahoitus Oy:n verkkopalvelu toimii Suomessa osoiteessa Lainanvälittäjä.fi. Ruotsissa palvelu löytyy osoitteesta Lånemäklaren.se ja Norjassa Lånemegleren.no.

Lainanvälittäjä on ilmainen lainojen kilpailutuspalvelu, joka kilpailuttaa vakuudettomat kuluttajalainat Suomen pankeilla ja rahoitusyhtiöillä.

Palvelu on kuluttajille ja yrityksille täysin ilmainen. Tavoitteenamme on löytää kaikille lainanhakijoille markkinoiden halvin laina.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STK Rahoitus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme