Suomen Lakimiesliitto - Finlands Juristförbund ry

Lakimiesliitto myönsi yrittäjyyspalkinnon Fondian perustajille

Jaa

Suomen Lakimiesliitto on myöntänyt yrittäjyyspalkintonsa Fondia Oyj:n perustajille Marianne Saarikko Jansonille ja Mårten Jansonille.

”Fondia on osoittanut, että lakimiehen työtä voi tehdä vakiintuneista tavoista poikkeavalla tavalla huomioiden samalla työntekijöiden työsuhdeturvan ja työssäjaksamisen. Asianajoalallakin työ voi joustaa elämäntilanteesta riippuen”, kertoi Lakimiesliiton hallituksen varapuheenjohtaja Antti Sorjonen palkinnon luovutuksen yhteydessä.

Fondia on myös ensimmäinen pörssilistattu lakitoimialan yritys Pohjoismaissa. Marianne Saarikko Janson toimii nykyään yhtiön markkinointi-, myynti- ja viestintäjohtajana ja Mårten Janson Executive Directorina.

Lisätietoja:

Hallituksen varapuheenjohtaja Antti Sorjonen, 0400 609 516, antti.sorjonen@obl.fi

Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Mikko Salo, 041 458 0033, mikko.salo@lakimiesliitto.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lakimiesliitto - Finlands Juristförbund ry
Suomen Lakimiesliitto - Finlands Juristförbund ry
Uudenmaankatu 4-6 B
00120 Helsinki

041 458 0033http://www.lakimiesliitto.fi/

Lakimiesliitto on vuonna 1944 perustettu kaikkien lakimiesten etu- ja palvelujärjestö sekä yhteiskunnallinen vaikuttaja. Jäseniä on yli 15500, eli noin 75 % suomalaisista juristeista. Liitto on yksi Akavan perustajajärjestöistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lakimiesliitto - Finlands Juristförbund ry

Tervetuloa XLV Lakimiespäivään Finlandia-talossa perjantaina 6.10.2017 - puhuja- ja medialounas klo 12:303.10.2017 14:36Tiedote

Suomi100-juhlavuoden viralliseen ohjelmaan kuuluva XLV Lakimiespäivä tuo perjantaina 6.10. Finlandia-talon lavalle oikeuselämän ja yhteiskunnallisen keskustelun ykkösvaikuttajia. Lähes 1500 osallistujaa tekee Lakimiespäivästä vuoden suurimman oikeudellisen tapahtuman. Puhujina tapahtumassa mm. Alexander Stubb, Antti Häkkänen, Timo Esko, Pauliine Koskelo, Jorma Uotinen ja Raija Toiviainen.

Oikeudenhoito on yhteiskunnan ydintehtävä, ruuhkien purkamiseen pitää panostaa31.8.2017 10:45Tiedote

Lakimiesliiton hallituksen puheenjohtaja Antero Rytkölällä on selkeä mielipide oikeudenhoitoon ja turvallisuuteen tehtävien satsauksien tarpeellisuudesta. ”Varsinkin näinä aikoina oikeudenmukaisuuteen tulee yhteiskunnassamme panostaa. Kun oikeuslaitoksessa tulee ruuhkia, ne pitää purkaa. Nykytilanteessa hallituksen tulee osoittaa hallinto-oikeuksille ja korkeimmalle hallinto-oikeudelle riittävät resurssit ulkomaalaisasioiden käsittelyyn. Se on koko suomalaisen yhteiskunnan etu.”