Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lampaat aloittivat kesätyöt

Jaa

Lampaat aloittivat laiduntamisen 12.5.2020 Läntisen pitkäkadun ja Torikadun välissä olevalla niityllä, Vanhan Vaasan raunioita vastapäätä.

Tämä on kolmas kesä, kun Vaasan kaupungin viheralueyksikkö hankkii kesälampaita maisemanhoitajiksi Vanhaan Vaasaan. Ekologiset ja hellävaraiset maisemanhoitajat sopivat hyvin alueelle, joka on kulttuurihistoriallisesti ja arkeologisesti arvokas.

Niityllä laiduntavat suomenlampaat ovat lammastilalta Mustasaaren Staversbysta. Lampaiden luona käydään päivittäin tarkistamassa, että niillä on kaikki hyvin ja samalla annetaan raikasta vettä.

Lammasaitauksen lähellä tulee liikkua rauhallisesti, aitaukseen ei saa mennä eikä lampaita saa syöttää. Huolehdithan myös, että koirasi ei häiritse lampaita. Näin varmistetaan, että niillä on hyvä olla, ja ne pysyvät terveinä.

Yhteyshenkilöt

viheraluehortonomi Leila Roininen, puh. +358 400 959 179

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme