LämpöYkkönen

Lämpöpumppualan suurin asennus- ja huoltopalvelujen tarjoaja LämpöYkkönen tuo nyt kuluttajille ratkaisut myös aurinkosähköön ja energian varastointiin

Jaa

LämpöYkkönen tuo aurinkosähköpaneeleihin ja energian varastointiin liittyvät palvelut myös kuluttajien saataville. Yli 90 000 kotitalouden energiaremontista kokemusta kartuttanut yhtiö ja Suomen johtava lämpöpumppuja ja niiden asennus- ja elinkaaripalveluja tarjoaja haluaa, että suomalaiset kotitaloudet saavat aurinkosähköstä mahdollisimman suuren hyödyn irti.

Kuluttajien kasvava kiinnostus sähkölaskujen pienentämiseen on kasvattanut lämpöpumppujen lisäksi aurinkosähkö-ratkaisujen kysyntää.

– Energiakriisi ja vaihtelevat sähkön hinnat ovat aiheuttaneet sen, että aurinkosähkön kysyntä on kasvanut voimakkaasti, ja samalla on kasvanut myös alalle tulevien uusien yritysten määrä. Aurinkosähkö ja energian varastointi täydentävät saumattomasti tarjontaamme, ja näemme, että kuluttajat hyötyvät suuresti asiantuntijuudestamme sekä laajasta kokemuksestamme, sanoo toimitusjohtaja Veli-Matti Hautakoski.

Aurinkosähköteknologia on kehittynyt valtavasti viime vuosina ja nykyisillä energian hinnoilla ne tuovat entistä suuremman säästöpotentiaalin kotitalouksille. LämpöYkkönen on valmis vastaamaan kasvavaan kysyntään.

– Me ymmärrämme talotekniikkaa laajasti. Olemme toteuttaneet yli 90 000 energiaremonttia suomalaisiin kotitalouksiin, mikä on eniten Suomessa. Jotta kuluttaja saisi parhaan hyödyn investoinnista, suunnittelu ja asennus täytyy tehdä kokonaisuus huomioiden. Siksi kokemuksemme ja hiottu asennusprosessimme on asiakkaan etu myös aurinkosähkö-ratkaisuissa, sanoo liiketoimintajohtaja Tomi Hautakoski.

Aurinkopaneelien rinnalla myös energian varastointi yleistyy kodeissa nopeasti: esimerkiksi Saksassa jo joka kymmenes aurinkosähköpaneelit ostava talous hankkii samalla varastointiratkaisun. LämpöYkkösen tarjoama ratkaisu on jääkaapin kokoinen yksikkö, ja yhdessä lämpöpumppujen ja aurinkosähköpaneelien kanssa kuluttaja voi hillitä sähkölaskuaan tehokkaasti.

– Kuluttaja hyötyy sitä enemmän, mitä enemmän sähkön hinta vaihtelee – etenkin jos taloudessa on muuttuvahintainen sähkösopimus, sanoo Veli-Matti Hautakoski.

Tuote- ja palveluvalikoiman laajentaminen on luonteva askel matkalla kohti yrityksen kunnianhimoista visiota: LämpöYkkönen aikoo tuottaa yhdessä asiakkaidensa kanssa uusiutuvaa energiaa suuren ydinvoimalan verran vuoteen 2030 mennessä.

– Energiamurroksen edetessä kodin energiajärjestelmät tulevat yhä voimakkaammin linkittymään toisiinsa. Asiakkaan kannalta onkin tärkeää, että meiltä löytyy kyky tarjota jokaiseen kohteeseen parasta kokonaisuutta niin, että se palvelee koko ratkaisun elinkaaren ajan, sanoo myyntijohtaja Joonas Kinnunen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

LämpöYkkönen Oy on energiatehokkaita lämmitys- ja viilennysratkaisuja tarjoava yritys, joka työllistää noin 250 henkeä eri puolella Suomea. LämpöYkkönen asentaa ja huoltaa vuosittain yli 20 000 lämpöpumppua. Asiakkaita ovat kotitaloudet, taloyhtiöt, yritykset ja julkisen sektorin toimijat. LämpöYkkösen tavoite on tuottaa yhdessä asiakkaidensa kanssa uusiutuvaa energiaa suuren ydinvoimalan verran vuoteen 2030 mennessä. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 36,4 miljoonaa euroa. www.lampoykkonen.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta LämpöYkkönen

Suomesta tuli lämpöpumppujen suurvalta Euroopassa – Suomessa eniten lämpöpumppuja per 1 000 kotitaloutta kohden5.5.2023 08:32:26 EEST | Tiedote

Suomeen on asennettu kaikkiaan 1,45 miljoonaa lämpöpumppua. Se on eniten suhteessa talouksien määrään koko Euroopassa kertovat European Heat Pump Associationin alustavat tilastot. – Suomalaiset panostavat talotekniikkaan, ovat kiinnostuneita lämmityskustannusten pienentämisestä ja arvostavat laatua, sanoo LämpöYkkösen toimitusjohtaja Veli-Matti Hautakoski.

LämpöYkkönen laski lämpöpumppujen hintoja jopa 10,5 % vastatakseen korkeaan inflaatioon ja kuluttajien ostovoiman heikkenemiseen.28.3.2023 15:09:39 EEST | Tiedote

LämpöYkkönen taistelee inflaatiota ja kuluttajien ostovoiman heikentymistä vastaan alentamalla merkittävästi kuluttajille suunnattujen lämpöpumppujen hintoja. Teko on arvovalinta, jonka avulla yritys mahdollistaa kuluttajille siirtymisen kohti energiatehokasta ja hiilineutraalimpaa asumista varmistaen samalla henkilöstönsä työllisyyden.

Helen ja LämpöYkkönen perustavat maalämpö- ja lämpöpumppuratkaisuihin keskittyvän yhteisyrityksen6.7.2022 12:16:22 EEST | Tiedote

Helen Oy investoi merkittävästi lämpöpumppumarkkinaan perustamalla maalämpö- ja lämpöpumppuratkaisuihin keskittyvän yhteisyrityksen LämpöYkkönen Oy:n kanssa. Yhteisyrityksessä kaksi alansa huippuosaajaa yhdistävät osaamisensa tarjotakseen asiakkaille energiatehokkaita ja hiilineutraaleja lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja Helsingissä ja muualla Suomessa. Yhteisyrityksen perustaminen ja siihen liittyvien järjestelyiden toteuttaminen edellyttää vielä yrityskauppavalvontaan liittyvää hyväksyntää Kilpailu- ja kuluttajavirastolta (KKV).

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme