Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Länsi-Helsingissä tapahtuu − verkkotilaisuudessa esillä alueen ajankohtaiset suunnitelmat

Jaa

Läntisessä Helsingissä on käynnissä useita suunnittelu- ja rakentamishankkeita. Munkkiniemen, Haagan, Pitäjänmäen, Konalan, Kannelmäen, Malminkartanon ja Kuninkaantammen ajankohtaisia suunnitelmia esitellään Uutta Länsi-Helsinkiä -verkkoasukastilaisuudessa keskiviikkona 30.3. klo 17 alkaen

Havainnekuva Vihdintien ympyrästä. Kuva: Voima Graphics
Havainnekuva Vihdintien ympyrästä. Kuva: Voima Graphics

Uutta Länsi-Helsinkiä -tilaisuudessa kaupungin asiantuntijat kertovat lyhyiden esitysten avulla, miten Länsi-Helsinki kehittyy tulevina vuosina. Tilaisuudessa saa tuoreet tiedot muun muassa alueen asemakaavakohteista, puistoista sekä liikenne- ja katusuunnitelmista.

Tilaisuus alkaa klo 17 Läntisen bulevardikaupungin eli Huopalahdentieltä Vihdintielle kattavan alueen suunnittelutilanteen katsauksella. Tämän jälkeen on luvassa tietoa siitä, miten sosiaali- ja terveyspalvelut uudistuvat Länsi-Helsingin alueella. Illan jälkimmäisellä puoliskolla klo 18.15. alkaen kuullaan liikenneaiheista kuten Raide-Jokerista sekä OmaStadi -rahoituksella tehdyn koululaisten kävelyreittitutkimuksen tuloksista. Loppuillasta on luvassa myös tiivis katsaus Malminkartanon suunnitteluperiaatteisiin sekä Kuninkaantammen ajankohtaisiin asioihin.

Verkkotilaisuudessa voi kommentoida suunnitelmia ja esittää kysymyksiä

Tilaisuudessa voi kommentoida ja esittää kysymyksiä esiteltävistä asioista keskustelupalstalla ja niihin vastataan mahdollisuuksien mukaan. Kysymyksiä on voinut esittää myös etukäteen Kerrokantasi-palvelussa, ja asiantuntijat pyrkivät ottamaan ne huomioon esityksissään.

Tilaisuuden ohjelma, liittymislinkki, osallistumisohjeet ja seuraavien tilaisuuksien päivämäärät löytyvät osoitteesta hel.fi/asukastilaisuudet. Osallistujan kannattaa tutusta ohjelmaan etukäteen ja liittyä mukaan iltaan, kun itselle kiinnostavia asioita esitellään. Verkkotilaisuudet ovat olleet kaupunkilaisten keskuudessa suosittuja, ja tallenteet ovat keränneet jälkikäteen vielä moninkertaisen katsojakunnan osallistujamäärään nähden. Länsi-Helsingin tilaisuus on myös katsottavissa kolmen kuukauden ajan tilaisuuden jälkeen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiina Antila-Lehtonen
Vuorovaikutusasiantuntija
Kaupunkiympäristön toimiala
Viestintäpalvelut
puh. 09 310 37436
tiina.antila-lehtonen@hel.fi

Kiia Koliseva
Viestintäasiantuntija
Kaupunkiympäristön toimiala
Viestintäpalvelut
puh. 09 310 26478
kiia.koliseva@hel.fi

Kuvat

Havainnekuva Vihdintien ympyrästä. Kuva: Voima Graphics
Havainnekuva Vihdintien ympyrästä. Kuva: Voima Graphics
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 19.5.202219.5.2022 19:03:51 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 19.5.2022. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 9.6.2022.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme