Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Länsi-Uudenmaan edustajat nimetty HUS-valmistelun poliittiseen seurantaryhmään

Jaa

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin nimesi HUS-valmistelun poliittiseen seurantaryhmään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen seurantaryhmän puheenjohtajiston eli Henrik Vuornoksen, Tiina Elon ja Maria Guzeninan.

Poliittisen seurantaryhmän toiminnan valmisteluun nimettiin HUS-valmisteluryhmän jäsen Jaana Koskela.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työsuojelupäälliköksi nimettiin valmistelujohtaja Kimmo Markkanen 31.12.2022 saakka. Hän toimii työsuojelupäällikkönä suoraan hyvinvointialueen palvelukseen tulevalle henkilöstölle, esimerkiksi valmistelujohtajille. Päätös ei vaikuta Länsi-Uudenmaan kuntien ja pelastuslaitoksen palveluksessa olevaan henkilöstöön, joka siirtyy hyvinvointialueen palvelukseen vasta 1.1.2023.

Kokousaineistot

Hyvinvointialueen päätöksenteko, verkkosivu

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sanna SvahnLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja / Ordförande för det temporära beredningsorganet för Västra Nylands välfärdsområde

Puh:050 544 6535sanna.svahn@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.lu-palvelut.fi/hyvinvointialue

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Espoo, Hanko, Inkoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio, perusturvakuntayhtymä Karviainen (Karkkila ja Vihti) sekä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

Verkkosivut: 
www.lu-palvelut.fi/hyvinvointialue
www.lu-palvelut.fi/valfardsomrade
www.lu-palvelut.fi/wellbeingservicescounty

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme