Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto käsittelee vuoden 2021 tilinpäätöksen

Jaa

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontuu seuraavan kerran torstaina 16.6.2022 Hangossa (Hangon kaupungintalon juhlasali, Vuorikatu 1).

Aluevaltuusto saa päätettäväkseen vuoden 2021 tilinpäätöksen. Vuoden 2021 talousarviossa toimintakulut olivat 0,6 milj. euroa ja vuoden lopun toteuma oli 0,2 milj. euroa alittaen talousarvion 0,4 milj. eurolla. Toimintakulut muodostuivat pääosin projektiorganisaation henkilöstökuluista sekä palvelujen ostoista.  

Vuoden 2021 toimintatuotot muodostuivat myyntituotoista ja valtion myöntämistä avustuksista. Myyntituotot muodostuivat valmistelujohtajien työpanoksen myynnistä Espoon kaupungille tulevaisuuden sote-keskushankkeeseen. Tukiin ja avustuksiin on tuloutettu valtionvarainministeriön myöntämästä valmistelun perusrahoituksesta tilikauden nettomenoja vastaava osuus n. 0,1 milj. euroa. Tämän perusteella tilikauden tulos asettui nollaan. Loppuosa rahoituksesta, n. 0,9 milj. euroa, on siirretty vuodelle 2022.  

Lisäksi aluevaltuusto saa tiedoksi vuoden 2021 arviointikertomuksen ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen osavuosikatsauksen ajalta 1.1.-30.4.2022.

Kokous on avoin ja sitä voi seurata suorana verkkolähetyksenä tai tallenteena Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Youtube-kanavalla.

Kokouksen jälkeen aluevaltuuston puheenjohtaja Jarno Limnéll keskustelee kokouksen annista ja kuluneesta valtuustokeväästä puheenjohtajiston kanssa. Katso suora lähetys tai tallenne Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Youtube-kanavalla

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jarno LimnéllLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtaja / Ordförande för Västra Nylands välfärdsområdesfullmäktige

Puh:040 527 6173jarno.limnell@luvn.fi

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.luvn.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Verkkosivut: 
www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme