Espoon kaupunki - Esbo stad

Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys aloittaa 1.1.2019

Jaa

Vuoden 2019 alusta alkaen Espoo tuottaa sosiaali- ja kriisipäivystyksen palvelut kaikkiin Länsi-Uudenmaan kuntiin. Samalla Espoon sosiaali- ja kriisipäivystyksen nimi muuttuu Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystykseksi.

Sosiaali- ja kriisipäivystyksen tehtäviin kuuluvat tilanteet, jotka vaativat välittömiä sosiaaliviranomaisen toimenpiteitä, esimerkiksi:

  • Huoli lapsesta tai perheen tilanteesta
  • Huoli aikuisen tai vanhuksen pärjäämisestä tai selviytymisestä kotona
  • Äkillinen traumaattinen kriisitilanne, onnettomuus tai muu järkyttävä tapahtuma, kuten läheisen kuolema, läheisen tai oma vakava sairastuminen, väkivalta tai tulipalo.

Espoossa palvelutaso säilyy entisellään, ja sama palvelutaso tarjotaan nyt koko Länsi-Uudellamaalla. Kauniaisissa ja Kirkkonummella, joihin Espoo tuottaa palvelun tälläkin hetkellä, palvelut laajenevat. Muissa Länsi-Uudenmaan kunnissa eli Hangossa, Raaseporissa, Siuntiossa, Inkoossa, Lohjalla, Karkkilassa ja Vihdissä sosiaali- ja kriisipäivystyksen palvelut paranevat lisääntyvien resurssien myötä.

− Yhdessä tehden pystymme tarjoamaan entistä kattavampaa palvelua Länsi-Uudenmaan alueelle. Myös ruotsinkielinen palvelu paranee uudistuksen myötä. Olemme tehneet muutosta hyvässä yhteishengessä kuntien kesken, ja olemme valmiita kehittämään palvelua jatkuvasti, sanoa Espoon perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja Mari Ahlström.

Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystyksessä työskentelevät nykyinen Espoon sosiaali- ja kriisipäivystyksen henkilöstö, Länsi-Uudenmaan sosiaalipäivystyksen nykyinen henkilöstö sekä viisi uutta työntekijää.

Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystyksen toimipisteet:

  • Jorvin sairaala, päivystysrakennus, ovi A3 (Turuntie 50, Espoo)
  • Lohjan sairaala (Sairaalatie 8, 08200 Lohja)

Kuntalaiset tavoittavat Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystyksen numerosta 09 816 42439. Tarvittaessa sosiaali- ja kriisipäivystyksen työntekijät liikkuvat sinne, missä apua tarvitaan, esimerkiksi onnettomuuspaikalle, työpaikalle tai kotiin.

Palvelemme Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaita sekä näissä kunnissa oleskelevia joka päivä ympäri vuorokauden.


Lisätietoja:

Mari Ahlström
perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja
mari.ahlstrom@espoo.fi
043 825 6658

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

@Espoonsote Twitterissä  

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme