Lappset Group Oy

Lappset Group Oy laajentaa urheilukenttiin

Jaa

Lappset laajentaa toimintaansa urheilukenttäkokonaisuuksiin ja niiden elinkaaripalveluihin. Lappset Group Oy on ostanut Aaba Group Oy:n koko osakekannan ja jatkaa sen liiketoimintaa Lappset Liikuntapaikat Oy:nä. Lappset Liikuntapaikat Oy muodostaa Lappset-konsernin harraste- ja huippu-urheilun liiketoiminta-alueen ja keskittyy toimittamaan mm. laadukkaita tekonurmialustoja erilaisille urheilukentille. Niihin liittyvien elinkaaripalveluiden toteutuksesta vastaa PlayCare -palveluliiketoimintayksikkö.

Lappset on laajentanut urheilukenttiin. Lappset Liikuntapaikat Oy tarjoaa laadukkaita tekonurmiratkaisuja ja erilaisten urheilukenttien elinkaaripalveluja.
Lappset on laajentanut urheilukenttiin. Lappset Liikuntapaikat Oy tarjoaa laadukkaita tekonurmiratkaisuja ja erilaisten urheilukenttien elinkaaripalveluja.

Lappset Liikuntapaikat Oy:n liiketoiminnan kehittämisestä ja tekonurmiratkaisujen myynnistä vastaa kaksi alan kokenutta konkaria, joilla molemmilla on yli 15 vuoden kokemus urheilukenttien tekonurmiratkaisuista. Yrityskaupan myötä Pasi Riikonen ja Jesperi Loponen ovat nyt molemmat Lappset Group Oy:n vähemmistöosakkeenomistajia muun toimivan johdon ohella. Heidän toimipisteensä on Helsingissä.

Uuden liiketoiminnan brändinimeksi tulee Lappset SPORT, jonka alla tarjotaan alustamateriaaleja jalkapallokentille, koulujen kentille, tenniskentille ja agilityradoille. Tarjontaan kuuluvat lisäksi monitoiminurmet ja ylipainehallit sekä kaikkien edellä mainittujen elinkaaripalvelut asennuksista huoltoon ja turvatarkastuksista kierrätykseen.

Lappset SPORT tarjoaa markkinoille kotimaisen, asiakaslähtöisen ja perheyrittäjyyden arvoja edustavan vaihtoehdon, jolla on maanlaajuinen palvelu. Yhtiön toiminnan lähtökohtana on loppukäyttäjien tyytyväisyys sekä ympäristöystävälliset ja kestävää kehitystä edistävät ratkaisut. Tekonurmen toimittajakumppaniksi on valittu CoCreation Grass Corporation (CCGrass), joka on maailman suurin tekonurmivalmistaja ja kansainvälisen jalkapalloliitto FIFA:n yksi kuudesta korkeimman FIFA Preferred Producer -luokituksen omaavista toimittajista.

Lappsetin muiden SPORT-tuotteiden kuten ulkokuntoiluvälineiden ja monitoimiareenoiden tuotekehitys-, markkinointi- ja myyntivastuu säilyy konsernin emoyhtiöllä, Lappset Group Oy:llä.

Lappset Liikuntapaikat Oy:n tarkoituksena on laajentua Ruotsiin ja muihin pohjoismaihin.

Liiketoiminnan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.lappsetsport.fi

Lappset Liikuntapaikat Oy, brändinimeltään Lappset SPORT, on konsernin yhdeksäs tytäryhtiö. Muut tytäryhtiöt ovat Lappset Estonia Oü, Lappset Sweden AB, Lappset GmbH, Lappset UK Ltd, Lappset France SAS, Lappset Nederland BV (Yalp), Yalp USA Inc ja Carousel Oy.

Lappset Group Oy:n toimitusjohtaja Tero Ylinenpää kertoo uudesta liiketoiminnasta.
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yrityskauppaan liittyen:
Johtaja Erkki Ikäheimo, erkki.ikaheimo@lappset.com, 040 535 9962

Lappset SPORTin Suomen liiketoimintaan liittyen:
Pasi Riikonen, pasi.riikonen@lappset.com, 040-543 3221

Muut pohjoismaat:
Jesperi Loponen, jesperi.loponen@lappset.com, 040-555 9695

Kuvat

Lappset on laajentanut urheilukenttiin. Lappset Liikuntapaikat Oy tarjoaa laadukkaita tekonurmiratkaisuja ja erilaisten urheilukenttien elinkaaripalveluja.
Lappset on laajentanut urheilukenttiin. Lappset Liikuntapaikat Oy tarjoaa laadukkaita tekonurmiratkaisuja ja erilaisten urheilukenttien elinkaaripalveluja.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lappset Group Oy
Lappset Group Oy
Hallitie 17, PL 8146
96101 ROVANIEMI

020 775 0100http://www.lappset.com

Lappset Group Oy on suomalainen perheyhtiö, joka suunnittelee ja valmistaa leikki- ja liikuntapaikkavälineitä, puisto- ja kadunkalusteita sekä teemoitettuja aktiviteettipuistoja Lappset Creative-brändin alla. Lappsetin kotipaikka on Rovaniemellä. Konserniin kuuluu yhdeksän tytäryhtiötä seitsemässä eri maassa. Lappsetilla on valmistusta Rovaniemen lisäksi Ruotsin Enköpingissä ja Viron Tallinnassa. Henkilökuntaa konsernissa on noin 350. Lappset Liikuntapaikat Oy on konsernin yhdeksäs tytäryhtiö, joka keskittyy toimittamaan tekonurmialustoja erilaisille urheilukentille ja huolehtimaan niiden elinkaaripalveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lappset Group Oy

Lappset Group Oy vahvistaa teemapuisto-osaamistaan ostamalla osake-enemmistön Kuopiossa toimivasta Fantasia Works Oy:stä4.9.2018 09:10:29Tiedote

Rovaniemellä toimiva perheyritys Lappset Group Oy vahvistaa teemapuistojen liiketoimintaan liittyvää osaamistaan ostamalla 51 prosenttia Kuopiossa toimivan Fantasia Works Oy:n osakekannasta. Osakekauppa kasvattaa Lappsetin teemoitettujen aktiviteettipuistojen liiketoiminnan Lappset Creativen osaamista ja kapasiteettia erityisesti suunnittelun sekä erikoistuotannon osalta. Kauppa solmittiin Kuopiossa 3. syyskuuta 2018. Osakekaupan hintaa ei julkisteta.

Lappsetille historiansa suurin teemapuistokauppa kansainvälisen Merlin Entertainmentsin kanssa3.5.2018 14:14:10Tiedote

Rovaniemeläisen Lappset Group Oy:n teemapuistojen liiketoiminnasta vastaava Lappset Creative on solminut yhteistyösopimuksen kansainvälisen Merlin Entertainments -yrityksen kanssa teemapuistojen suunnittelusta ja toimittamisesta seuraavan puolentoista vuoden aikana. Kyseessä on Lappsetin historian suurin kauppa, jonka arvo nousee useisiin miljooniin euroihin. Kaupan tarkkaa arvoa ei julkisteta. Lappset Creative toimittaa Merlinille tarha- ja esikouluikäisille suunnattuja oppimista tukevia aktiviteettipuistoja Kiinaan ja Yhdysvaltoihin.

Leikki nousee korkeuksiin – Lappset esittelee uuden arkkitehtonisen Cubic-malliston7.11.2017 14:02:29Tiedote

Rovaniemeläinen Lappset Group Oy nostaa leikkipaikkavälineiden muotoilun uusiin sfääreihin. Lappset esittelee arkkitehtonisen leikkikonseptin nimeltään Cubic Kölnissä 7.-11. marraskuuta pidettävillä kansainvälisillä FSB-messuilla. Cubic noudattelee muotoilussaan pelkistettyä skandinaavista muotokieltä. Malliston odotetaan nousevan julkisten puistojen uudeksi maamerkiksi.

Lappset toimittaa suuren teemapuiston Hollantiin20.4.2017 08:44:50Tiedote

Lappset Group Oy:n teemapuistoista vastaava liiketoimintayksikkö Lappset Creative toimittaa noin 3 000 neliömetrin kokoisen sisäaktiviteettipuiston Alankomaihin. Mattel Play! Sevenum on ensimmäinen laatuaan Hollannissa, ja se avataan Limburgissa sijaitsevaan De Schatbergiin matkailukohteeseen kuluvan vuoden lopussa. Lappsetille kyseessä on toinen ja tähän asti suurin kansainvälisen Mattel Play! –tuotemerkkien kanssa yhteistyössä toteutettava perheiden elämyskohde Euroopassa. Sen yhteyteen rakennetaan myös tuhannen neliön kokoinen freestylepuisto.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme