Lappset Group Oy

Lappsetille historiansa suurin teemapuistokauppa kansainvälisen Merlin Entertainmentsin kanssa

Jaa

Rovaniemeläisen Lappset Group Oy:n teemapuistojen liiketoiminnasta vastaava Lappset Creative on solminut yhteistyösopimuksen kansainvälisen Merlin Entertainments -yrityksen kanssa teemapuistojen suunnittelusta ja toimittamisesta seuraavan puolentoista vuoden aikana. Kyseessä on Lappsetin historian suurin kauppa, jonka arvo nousee useisiin miljooniin euroihin. Kaupan tarkkaa arvoa ei julkisteta. Lappset Creative toimittaa Merlinille tarha- ja esikouluikäisille suunnattuja oppimista tukevia aktiviteettipuistoja Kiinaan ja Yhdysvaltoihin.

Teemapuistojen liiketoiminta kasvaa. Lappset Creative solmi historiansa suurimman kaupan kansainvälisen Merlin Entertainmentsin kanssa ja toimittaa jatkossa useita perheille suunnattuja teemapuistoja Kiinaan ja Yhdysvaltoihin.
Teemapuistojen liiketoiminta kasvaa. Lappset Creative solmi historiansa suurimman kaupan kansainvälisen Merlin Entertainmentsin kanssa ja toimittaa jatkossa useita perheille suunnattuja teemapuistoja Kiinaan ja Yhdysvaltoihin.

- Olemme erittäin ylpeitä siitä, että kansainvälinen Merlin-konserni valitsi Lappset Creativen yhteistyökumppanikseen. Kyseessä on historiamme merkittävin kumppanuus, joka kattaa teemapuistojen suunnittelun ja toteutuksen avaimet käteen –periaatteella useisiin kohteisiin. Sopimus vahvistaa asemaamme aktiviteetti- ja teemapuistojen maailmanlaajuisena toimittajana, ja on samalla osoitus aikaisemmin erinomaisesti tehdyistä projekteista. Kaupan myötä työllistämme suunnittelijoita, tuotantoa ja projektijohtamisen ammattilaisia. Meillä on tarve rekrytoida lisää kansainvälisiä osaajia, kertoo Lappset Creativen johtaja Johan Granholm.

Lontoon pörssiin listatun Merlin Entertainmentsin liiketoiminta- ja brändijohtaja Mike Vallisin mukaan valinnan teemapuistojen kokonaistoimituksesta Lappsetin hyväksi ratkaisi Lappset Creativen vahva kokemus sisä- ja ulkotiloihin sijoittuvien aktiviteettipuistojen toimittajana.

- Iloitsemme yhteistyöstä Lappset Creativen kanssa, joka on yksi Euroopan johtavia teemoitettujen aktiviteettipuistojen ja perheille suunnattujen elämyskeskusten toimittajia. Heidän aikaisempi toimitushistoriansa teki vaikutuksen, Mike Vallis sanoo.

Vuonna 1999 perustettu Merlin on Euroopan johtava ja maailman toiseksi suurin elämyskohteiden operaattori. Heidän ainutlaatuinen brändisalkkunsa sisältää legendaarisia kansainvälisiä ja kansallisesti tunnettuja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat ikimuistoisia, viihdyttäviä, vuorovaikutteisia ja oppimiseen liittyviä kokemuksia ensisijaisesti perheille, lapsille ja nuorille. Esimerkkejä Merlinin omistamista tuotemerkeistä ovat muun muassa SEA LIFE, Madame Tussauds, LEGOLAND-puistot ja LEGOLAND Discovery-keskukset sekä lukuisat muut Isossa-Britanniassa tunnetut elämyskohteet. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tero Ylinenpää, Lappset Group Oy:n toimitusjohtaja, +358 400 290 234, tero.ylinenpaa@lappset.com tai
Johan Granholm, Lappset Creativen johtaja, +358 40 532 4183, johan.granholm@lappset.com

Kuvat

Teemapuistojen liiketoiminta kasvaa. Lappset Creative solmi historiansa suurimman kaupan kansainvälisen Merlin Entertainmentsin kanssa ja toimittaa jatkossa useita perheille suunnattuja teemapuistoja Kiinaan ja Yhdysvaltoihin.
Teemapuistojen liiketoiminta kasvaa. Lappset Creative solmi historiansa suurimman kaupan kansainvälisen Merlin Entertainmentsin kanssa ja toimittaa jatkossa useita perheille suunnattuja teemapuistoja Kiinaan ja Yhdysvaltoihin.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lappset Group Oy
Lappset Group Oy
Hallitie 17, PL 8146
96101 ROVANIEMI

020 775 0100http://www.lappset.com

Lappset Creative on Lappset Group Oy:n teemapuistojen liiketoiminnasta vastaava divisioona

Rovaniemeläinen Lappset Group Oy on Euroopan johtavia leikki- ja liikuntavälineiden sekä teemapuistojen valmistajia. Vuonna 2012 perustettu Lappset Creative suunnittelee, toimittaa ja asentaa teemapuistoja sekä perheille suunnattuja elämyspuistoja. Perustamisestaan lähtien se on toimittanut lukuisia sisä- ja ulkotiloihin sijoittuvia aktiviteettipuistoja eri puolille maailmaa yhteistyössä maailman tunnetuimpien tuotemerkkien kanssa. Vuonna 2018 Lappset solmi merkittävän yhteistyösopimuksen Lontoon pörssiin listatun Merlin Entertainments –yrityksen kanssa teemapuistojen kokonaistoimituksista. Lappset Creative on osa Lappset-konsernia, johon kuuluu yhdeksän tytäryhtiötä kahdeksassa eri maassa sekä kansainvälinen jälleenmyyntiverkosto lähes 60 maassa. Lappset-konsernin pääkonttori sijaitsee Rovaniemellä.

Lappset Group Oy:n konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 50,8 miljoonaa euroa, josta liikevoittoa noin 3,1 miljoonaa. Yhtiön omavaraisuusaste on 60.8 %, ja se työllistää noin 340 henkilöä kahdeksassa eri maassa.

www.lappsetcreative.fi tai www.lappset.fi #lappsetcreative @lappsetcreative @LappsetGroup #lappset

Merlin Entertainments plc

Merlin Entertainments plc on maailman johtava perheille suunnattujen elämyskohteiden operaattori. Euroopassa alansa markkinajohtajana ja maailman toiseksi suurimpana operaattorina sillä on yli 120 elämyskohdetta, 15 hotellia ja 6 lomakylää 25 eri maassa ja 4 maanosassa. Yrityksen kohteet ja sen omistamat legendaariset kansainväliset ja kansalliset tuotemerkit tarjoavat ikimuistoisia elämyksiä ja kokemuksia yli 60 miljoonalle asiakkaalle maailmanlaajuisesti. Merlinin palveluksessa on sesonkiaikoina noin 29 000 työntekijää.

www.merlinentertainments.biz

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lappset Group Oy

Lappset Group Oy laajentaa urheilukenttiin19.1.2018 10:15Tiedote

Lappset laajentaa toimintaansa urheilukenttäkokonaisuuksiin ja niiden elinkaaripalveluihin. Lappset Group Oy on ostanut Aaba Group Oy:n koko osakekannan ja jatkaa sen liiketoimintaa Lappset Liikuntapaikat Oy:nä. Lappset Liikuntapaikat Oy muodostaa Lappset-konsernin harraste- ja huippu-urheilun liiketoiminta-alueen ja keskittyy toimittamaan mm. laadukkaita tekonurmialustoja erilaisille urheilukentille. Niihin liittyvien elinkaaripalveluiden toteutuksesta vastaa PlayCare -palveluliiketoimintayksikkö.

Lappset toimittaa suuren teemapuiston Hollantiin20.4.2017 08:44Tiedote

Lappset Group Oy:n teemapuistoista vastaava liiketoimintayksikkö Lappset Creative toimittaa noin 3 000 neliömetrin kokoisen sisäaktiviteettipuiston Alankomaihin. Mattel Play! Sevenum on ensimmäinen laatuaan Hollannissa, ja se avataan Limburgissa sijaitsevaan De Schatbergiin matkailukohteeseen kuluvan vuoden lopussa. Lappsetille kyseessä on toinen ja tähän asti suurin kansainvälisen Mattel Play! –tuotemerkkien kanssa yhteistyössä toteutettava perheiden elämyskohde Euroopassa. Sen yhteyteen rakennetaan myös tuhannen neliön kokoinen freestylepuisto.

Lappset ja Avara solmivat mittavasta leikkipaikkojen kunnossapitoyhteistyöstä21.4.2016 14:11Tiedote

Rovaniemeläinen leikki- ja liikuntavälineiden valmistaja Lappset Group Oy ja vuokra-asuntoja hallinnoiva Avara Oy solmivat 21. huhtikuuta 2016 mittavasta leikkialueiden kunnossapidosta. Viisivuotisen sopimuksen arvo ylittää miljoona euroa. Sopimuksen mukaan Lappsetin PlayCare –palvelu vastaa kokonaisvaltaisesti Avara Oy:n hallinnoimien vuokra-asuntojen pihoilla olevien leikkipaikkojen kunnossapidosta, niihin liittyvän työn suunnittelusta ja toteutuksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme