Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lapsille ja nuorille tarjolla maksuttomia liikuntakerhoja ja lajikouluja

Jaa

Vaasan kaupungin liikuntapalvelut järjestää 1.-9.-luokkalaisille maksutonta kerho- ja harrastustoimintaa kevätkaudella 2019. Toimintamuotoja ovat iltapäivisin vaasalaisilla kouluilla järjestettävät monipuoliset liikuntakerhot sekä arki-iltoihin ja viikonloppuihin sijoittuvat maksuttomat lajikoulut.

Ilmoittautuminen viikoilla 3 ja 4 alkaviin liikuntakerhoihin on käynnissä. Ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteestawww.vaasa.fi/liikuntakerhot.

Lasten liikuntakerhoissa on monipuolinen ikäryhmäkohtainen ohjelma, jossa on huomioitu lapsen fyysis-motoriset kehitysvaiheet. 1.-2.-luokkalaisten kerho-ohjelma pitää sisällään leikkimistä, pelailua, temppuratoja sekä muuta liikunnallista toimintaa. 3.-6.-luokkalaisten kerhoissa kokeillaan myös soveltaen eri urheilulajeja.

- Yläkouluikäisille suunnatussa toiminnassa nuoret pääsevät erityisen aktiivisesti vaikuttamaan ohjelman sisältöön, kertoo liikuntasuunnittelija Jaakko Saarinen.

Lajikouluissa tutustutaan mielenkiintoisiin lajeihin

Maksuttomia lajikouluja järjestetään yhteistyössä liikunta- ja urheiluseurojen sekä liikuntapalveluja tuottavien yritysten kanssa.

- Lajikoulut ovat alkeiskursseja, joissa osallistuja pääsee kokeilemaan eri lajeja, ja samalla huoltaja pääsee tutustumaan seuran toimintaan, kertoo Saarinen.

Kevätkaudella 2019 lajikouluja järjestetään muun muassa cheerleadingissa, jalkapallossa, yleisurheilussa ja pesäpallossa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa www.vaasa.fi/lajikoulut.

Vaasan kaupungin liikuntapalvelut järjestää myös liikuntapainotteista leiritoimintaa alakoululaisille koulujen loma-aikoina. Talviloman (viikko 9) leireille ilmoittautuminen alkaa tammikuun lopussa. Lisätietoja päivitetään tammikuun aikana verkkosivuille www.vaasa.fi/liikuntaleirit.

Yhteyshenkilöt

Liikuntasuunnittelija Jaakko Saarinen, puh. 0400 983 993, jaakko.saarinen@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme