Messukeskus

Lapsimessut esittelee vaatetrendit tenaville

Jaa

Lapsimessuilla sukelletaan tämän hetken lastenvaatetrendeihin, kun lastenvaatteiden muotinäytös valtaa Vekarat-lavan kaikkina messupäivinä. Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.4. järjestettävässä tapahtumassa voi perehtyä sekä vaateuutuuksiin että ajattomiin klassikoihin.

Lapsimessujen muotinäytös esittelee kevään trendejä. Kuva: Messukeskus
Lapsimessujen muotinäytös esittelee kevään trendejä. Kuva: Messukeskus

Vaatteet ja asusteet ovat vuosi vuodelta yksi suosituimmista tuoteryhmistä Lapsimessuilla. Kantar TNS:n toteuttaman kävijätutkimuksen mukaan peräti 62 % kävijöistä tutustui viime vuoden Lapsimessuilla lastenvaatteisiin. Tänä vuonna muotinäytös saa hulppeat puitteet, kun se järjestetään suurella Vekarat-ohjelmalavalla jokaisena messupäivänä. Muotinäytöksen suunnittelusta ja koordinoinnista vastaa Promodel.

– Lastenvaatteet kiinnostavat nyt selkeästi vanhempia. Tyylin ja visuaalisuuden lisäksi vaatteissa tärkeitä ominaisuuksia ovat myös muun muassa mukavuus ja kestävyys. Tämän kevään lastenvaatteissa nähdään esimerkiksi murrettuja ja pastellisävyisiä värejä, mutta myös hillitympiä sävyjä ja beigeä. Mukana on lisäksi ripaus ylellistä kultaa, toteaa Promodelin toimitusjohtaja Jenni Ahola.

Vaatteet ovat muotinäytöksissä luonnollisesti pääosassa. Näytös suunnitellaan kuitenkin niin, että se on myös näyttävä, hauska ja elämyksellinen ohjelmanumero sekä lapsille että aikuisille.

– Tylsää ei varmasti tule, sillä näytöksessä on mukana esimerkiksi satuhahmoja, rytmin vaihtelua erilaisten biisien myötä ja vaatteisiin sopivaa näytösrekvisiittaa. Lavalla on vauhdikasta menoa koko näytöksen ajan, Ahola lupaa.

Yleisö voi näytöksen aikana kannustaa iloisia lapsimalleja, joista osalle näytös voi olla mallinuran ensimmäinen. Miten lapsimallien kanssa työskenteleminen sitten poikkeaa aikuismallien kanssa työskentelystä?

– Rauhallisuus on tärkeää! Asioita käydään tosi moneen kertaan läpi ja on tärkeää saavuttaa malleina toimivien lasten luottamus. Lasten kanssa työskennellessä kaikkea ei välttämättä pysty suunnittelemaan ennakkoon täysin tarkasti. Odottamattomia yllätyksiä voi sattua matkan varrella, mikä toisaalta tuo näytöksiin jännitystä ja spontaania hauskuutta, Ahola tuumii.

Lapsimessujen muotinäytös Vekarat-lavalla perjantaina 20.4. klo 13.30, lauantaina 21.4. klo 13 ja sunnuntaina 22.4. klo 13.30.

Muotinäytöksessä ovat mukana seuraava yritykset: ARREKID (Pumpkin Design Oy), BESTSELLER WHOLESALE FINLAND OY (Name It), Blaa, For minis and mommies, Gugguu, Kaiko Clothing Company Oy, Kiddow Oy, Lumoan Group Oy, Mainio, me&i, Metsola Lifestyle Oy, MioMao, Clothing Oy, Vaeltajankauppa.net, Verson Puoti, Viola & Max, YO ZEN Studio.

Lapsimessut Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.4. samaan aikaan uuden kouluikäisille suunnatun Hupiconin, shoppailijoiden OutletExpon sekä lemmikkitapahtuma Eläinystäväni-messujen (la-su) kanssa. Eläinystäväni on avoinna lauantaista sunnuntaihin 21.–22.4.

Lisätietoja Lapsimessujen muotinäytöksestä:
Promodel, toimitusjohtaja Jenni Ahola, p. 040 737 5055, etunimi.sukunimi@promodel.fi, www.promodel.fi

Lisätietoja Lapsimessuista:
Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com, www.lapsimessut.fi, #lapsimessut

Lapsimessujen ohjelma kokonaisuudessaan on julkaistu nettisivuilla www.lapsimessut.fi.

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Kuvat

Lapsimessujen muotinäytös esittelee kevään trendejä. Kuva: Messukeskus
Lapsimessujen muotinäytös esittelee kevään trendejä. Kuva: Messukeskus
Lataa
Lapsimessuilta ostetaan paljon vaatteita. Kuva: Messukeskus
Lapsimessuilta ostetaan paljon vaatteita. Kuva: Messukeskus
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

PulPaper 2021 siirtyy kahdella viikolla15.5.2019 14:03:37 EESTTiedote

Metsäteollisuuden johtava kansainvälinen tapahtuma PulPaper järjestetään seuraavan kerran Messukeskuksessa Helsingissä 27.29.4.2021. Tapahtuman ajankohtaa on siirretty kahdella viikolla aiemmin ilmoitetusta, jotta vältetään päällekkäisyys Saksassa järjestettävän suuren teollisuustapahtuman kanssa. Messukeskuksessa samaan aikaan PulPaperin kanssa on myös kemian- ja bioalan huipputapahtuma ChemBio Finland ja kemianalan huippuseminaari Helsinki Chemicals Forum. Samanaikaiset tapahtumat tuovat synergiaetuja niin alan kävijöille kuin yrityksillekin.

ChemBio Finland 2021 siirtyy kahdella viikolla15.5.2019 13:11:54 EESTTiedote

ChemBio Finland 2021 järjestetään kahden vuoden kuluttua Messukeskuksessa Helsingissä 27.-28.4.2021 ensimmäistä kertaa samanaikaisesti metsäteollisuuden johtavan kansainvälisen PulPaper-tapahtuman kanssa. Nyt jo toistamiseen ChemBio Finland –tapahtuman yhteydessä on Helsinki Chemicals Forum. Tapahtuman ajankohta siirtyy aiemmin ilmoitetusta ajankohdasta huhtikuun loppuun, jotta vältetään päällekkäisyys Saksassa järjestettävän suuren teollisuustapahtuman kanssa. Samanaikaiset tapahtumat tuovat synergiaetuja niin kävijöille kuin yrityksillekin. ChemBio Finland –tapahtuma koostuu Kemian Päivien luennoista, bioalan seminaareista ja muusta ohjelmasta sekä kemian ja bioalan näyttelystä, johon viime kerralla osallistui 144 yritystä. ChemBio Finland järjestetään joka toinen vuosi. Vuonna 2019 tapahtumassa vieraili yli 4 200 ammattilaista. PulPaper 2018:ssa oli yli 9 200 kävijää yli 50 maasta. Tapahtuma käsitti metsäteollisuuden osa-alueet laajasti huomioiden myös pakkaus-, energia- ja kemiante

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuílla synergia toi vahvuutta11.5.2019 16:35:00 EESTTiedote

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuilla Helsingissä esiteltiin neljän vuoden tauon jälkeen kattavasti raskasta kalustoa ja hyötyajoneuvoja. Esillä oli lisäksi trukkeja ja päällirakenteita sekä logistiikka- ja kuljetusalan palveluja. Tapahtuma tavoitti hyvin alan ammattilaiset ja kävijöitä oli kolmen päivän aikana15 500. Tapahtumaan osallistui 216 yritystä. Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut järjestettiin 9. – 11.5.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme