Messukeskus

Lapsimessut esittelee vaatetrendit tenaville

Jaa

Lapsimessuilla sukelletaan tämän hetken lastenvaatetrendeihin, kun lastenvaatteiden muotinäytös valtaa Vekarat-lavan kaikkina messupäivinä. Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.4. järjestettävässä tapahtumassa voi perehtyä sekä vaateuutuuksiin että ajattomiin klassikoihin.

Lapsimessujen muotinäytös esittelee kevään trendejä. Kuva: Messukeskus
Lapsimessujen muotinäytös esittelee kevään trendejä. Kuva: Messukeskus

Vaatteet ja asusteet ovat vuosi vuodelta yksi suosituimmista tuoteryhmistä Lapsimessuilla. Kantar TNS:n toteuttaman kävijätutkimuksen mukaan peräti 62 % kävijöistä tutustui viime vuoden Lapsimessuilla lastenvaatteisiin. Tänä vuonna muotinäytös saa hulppeat puitteet, kun se järjestetään suurella Vekarat-ohjelmalavalla jokaisena messupäivänä. Muotinäytöksen suunnittelusta ja koordinoinnista vastaa Promodel.

– Lastenvaatteet kiinnostavat nyt selkeästi vanhempia. Tyylin ja visuaalisuuden lisäksi vaatteissa tärkeitä ominaisuuksia ovat myös muun muassa mukavuus ja kestävyys. Tämän kevään lastenvaatteissa nähdään esimerkiksi murrettuja ja pastellisävyisiä värejä, mutta myös hillitympiä sävyjä ja beigeä. Mukana on lisäksi ripaus ylellistä kultaa, toteaa Promodelin toimitusjohtaja Jenni Ahola.

Vaatteet ovat muotinäytöksissä luonnollisesti pääosassa. Näytös suunnitellaan kuitenkin niin, että se on myös näyttävä, hauska ja elämyksellinen ohjelmanumero sekä lapsille että aikuisille.

– Tylsää ei varmasti tule, sillä näytöksessä on mukana esimerkiksi satuhahmoja, rytmin vaihtelua erilaisten biisien myötä ja vaatteisiin sopivaa näytösrekvisiittaa. Lavalla on vauhdikasta menoa koko näytöksen ajan, Ahola lupaa.

Yleisö voi näytöksen aikana kannustaa iloisia lapsimalleja, joista osalle näytös voi olla mallinuran ensimmäinen. Miten lapsimallien kanssa työskenteleminen sitten poikkeaa aikuismallien kanssa työskentelystä?

– Rauhallisuus on tärkeää! Asioita käydään tosi moneen kertaan läpi ja on tärkeää saavuttaa malleina toimivien lasten luottamus. Lasten kanssa työskennellessä kaikkea ei välttämättä pysty suunnittelemaan ennakkoon täysin tarkasti. Odottamattomia yllätyksiä voi sattua matkan varrella, mikä toisaalta tuo näytöksiin jännitystä ja spontaania hauskuutta, Ahola tuumii.

Lapsimessujen muotinäytös Vekarat-lavalla perjantaina 20.4. klo 13.30, lauantaina 21.4. klo 13 ja sunnuntaina 22.4. klo 13.30.

Muotinäytöksessä ovat mukana seuraava yritykset: ARREKID (Pumpkin Design Oy), BESTSELLER WHOLESALE FINLAND OY (Name It), Blaa, For minis and mommies, Gugguu, Kaiko Clothing Company Oy, Kiddow Oy, Lumoan Group Oy, Mainio, me&i, Metsola Lifestyle Oy, MioMao, Clothing Oy, Vaeltajankauppa.net, Verson Puoti, Viola & Max, YO ZEN Studio.

Lapsimessut Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.4. samaan aikaan uuden kouluikäisille suunnatun Hupiconin, shoppailijoiden OutletExpon sekä lemmikkitapahtuma Eläinystäväni-messujen (la-su) kanssa. Eläinystäväni on avoinna lauantaista sunnuntaihin 21.–22.4.

Lisätietoja Lapsimessujen muotinäytöksestä:
Promodel, toimitusjohtaja Jenni Ahola, p. 040 737 5055, etunimi.sukunimi@promodel.fi, www.promodel.fi

Lisätietoja Lapsimessuista:
Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com, www.lapsimessut.fi, #lapsimessut

Lapsimessujen ohjelma kokonaisuudessaan on julkaistu nettisivuilla www.lapsimessut.fi.

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Kuvat

Lapsimessujen muotinäytös esittelee kevään trendejä. Kuva: Messukeskus
Lapsimessujen muotinäytös esittelee kevään trendejä. Kuva: Messukeskus
Lataa
Lapsimessuilta ostetaan paljon vaatteita. Kuva: Messukeskus
Lapsimessuilta ostetaan paljon vaatteita. Kuva: Messukeskus
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kuka ansaitsee Rakkaudesta kirjaan -tunnustuksen vuonna 2018?2.8.2018 12:10Tiedote

Helsingin Kirjamessuilla jaetaan vuosittain Rakkaudesta kirjaan -tunnustuspalkinto lukemisharrastuksen hyväksi tehdystä tärkeästä työstä. Palkinnon saaja voi olla yksityishenkilö tai yhteisö, joka on pitkään ja ansiokkaasti edistänyt lukemisharrastuksen ja kirjallisuuden asemaa tai muuten omalla toiminnallaan tehnyt kirjallisuutta tunnetuksi. Tunnustuksen saaja julkistetaan Helsingin Kirjamessujen avajaisissa 25.10.2018 nyt jo 18. kerran.

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme