Messukeskus

Lapsimessut esittelee vaatetrendit tenaville

Jaa

Lapsimessuilla sukelletaan tämän hetken lastenvaatetrendeihin, kun lastenvaatteiden muotinäytös valtaa Vekarat-lavan kaikkina messupäivinä. Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.4. järjestettävässä tapahtumassa voi perehtyä sekä vaateuutuuksiin että ajattomiin klassikoihin.

Lapsimessujen muotinäytös esittelee kevään trendejä. Kuva: Messukeskus
Lapsimessujen muotinäytös esittelee kevään trendejä. Kuva: Messukeskus

Vaatteet ja asusteet ovat vuosi vuodelta yksi suosituimmista tuoteryhmistä Lapsimessuilla. Kantar TNS:n toteuttaman kävijätutkimuksen mukaan peräti 62 % kävijöistä tutustui viime vuoden Lapsimessuilla lastenvaatteisiin. Tänä vuonna muotinäytös saa hulppeat puitteet, kun se järjestetään suurella Vekarat-ohjelmalavalla jokaisena messupäivänä. Muotinäytöksen suunnittelusta ja koordinoinnista vastaa Promodel.

– Lastenvaatteet kiinnostavat nyt selkeästi vanhempia. Tyylin ja visuaalisuuden lisäksi vaatteissa tärkeitä ominaisuuksia ovat myös muun muassa mukavuus ja kestävyys. Tämän kevään lastenvaatteissa nähdään esimerkiksi murrettuja ja pastellisävyisiä värejä, mutta myös hillitympiä sävyjä ja beigeä. Mukana on lisäksi ripaus ylellistä kultaa, toteaa Promodelin toimitusjohtaja Jenni Ahola.

Vaatteet ovat muotinäytöksissä luonnollisesti pääosassa. Näytös suunnitellaan kuitenkin niin, että se on myös näyttävä, hauska ja elämyksellinen ohjelmanumero sekä lapsille että aikuisille.

– Tylsää ei varmasti tule, sillä näytöksessä on mukana esimerkiksi satuhahmoja, rytmin vaihtelua erilaisten biisien myötä ja vaatteisiin sopivaa näytösrekvisiittaa. Lavalla on vauhdikasta menoa koko näytöksen ajan, Ahola lupaa.

Yleisö voi näytöksen aikana kannustaa iloisia lapsimalleja, joista osalle näytös voi olla mallinuran ensimmäinen. Miten lapsimallien kanssa työskenteleminen sitten poikkeaa aikuismallien kanssa työskentelystä?

– Rauhallisuus on tärkeää! Asioita käydään tosi moneen kertaan läpi ja on tärkeää saavuttaa malleina toimivien lasten luottamus. Lasten kanssa työskennellessä kaikkea ei välttämättä pysty suunnittelemaan ennakkoon täysin tarkasti. Odottamattomia yllätyksiä voi sattua matkan varrella, mikä toisaalta tuo näytöksiin jännitystä ja spontaania hauskuutta, Ahola tuumii.

Lapsimessujen muotinäytös Vekarat-lavalla perjantaina 20.4. klo 13.30, lauantaina 21.4. klo 13 ja sunnuntaina 22.4. klo 13.30.

Muotinäytöksessä ovat mukana seuraava yritykset: ARREKID (Pumpkin Design Oy), BESTSELLER WHOLESALE FINLAND OY (Name It), Blaa, For minis and mommies, Gugguu, Kaiko Clothing Company Oy, Kiddow Oy, Lumoan Group Oy, Mainio, me&i, Metsola Lifestyle Oy, MioMao, Clothing Oy, Vaeltajankauppa.net, Verson Puoti, Viola & Max, YO ZEN Studio.

Lapsimessut Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.4. samaan aikaan uuden kouluikäisille suunnatun Hupiconin, shoppailijoiden OutletExpon sekä lemmikkitapahtuma Eläinystäväni-messujen (la-su) kanssa. Eläinystäväni on avoinna lauantaista sunnuntaihin 21.–22.4.

Lisätietoja Lapsimessujen muotinäytöksestä:
Promodel, toimitusjohtaja Jenni Ahola, p. 040 737 5055, etunimi.sukunimi@promodel.fi, www.promodel.fi

Lisätietoja Lapsimessuista:
Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com, www.lapsimessut.fi, #lapsimessut

Lapsimessujen ohjelma kokonaisuudessaan on julkaistu nettisivuilla www.lapsimessut.fi.

Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Kuvat

Lapsimessujen muotinäytös esittelee kevään trendejä. Kuva: Messukeskus
Lapsimessujen muotinäytös esittelee kevään trendejä. Kuva: Messukeskus
Lataa
Lapsimessuilta ostetaan paljon vaatteita. Kuva: Messukeskus
Lapsimessuilta ostetaan paljon vaatteita. Kuva: Messukeskus
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Maatalouskonemessuilla hurjasti koneuutuuksia ja koeajoalue18.10.2018 12:40Tiedote

Ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettävät MaatalousKonemessut esittelee maatalouskoneuutuudet ja maatalouden tuotantopanokset. Tapahtumaan osallistuu yli 250 yritystä. Konekeskon ilmoittauduttua messuille, kaikki suuret konekauppiaat ovat mukana tapahtumassa. Suurimmassa alan sisänäyttelyssä voi tutustua uusiin maatalouskoneisiin ja ulkona koeajoalueella voi ottaa tuntumaa uusiin traktoreihin. MaatalousKonemessut järjestetään 15. – 17.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Autokorjaamo-messuilla Marilyn, Nuuskija ja Formula Student -autot16.10.2018 15:30Tiedote

Autokorjaamo-messujen demoalueella kurkistetaan tulevaisuuteen ja tutustutaan robottiauto Marilyniin, liikenteenkin päästöjä mittaavaan Nuuskijaan ja alan oppilaitosten kehittämiin upeisiin Formula Student -autoihin. Tietovarikon tietoiskut päivittävät korjaamo-alan ammattilaisten tiedot ja tubettaja Lakko ottaa nuorison haltuunsa. Autokorjaamo-messut järjestetään perjantaista lauantaihin 9. – 10.11. Messukeskuksessa Helsingissä. Käytössä on Messukeskuksen kolme hallia.

Nuoria kiinnostaa ilmastonmuutos, tasa-arvo, mielenterveys ja vaikuttaminen16.10.2018 13:02Tiedote

Kallion lukion opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat jo seitsemättä kertaa nuortenohjelman Helsingin Kirjamessuille 25.-28.10.2018. Tänä vuonna opiskelijoiden suunnittelemaa ja toteuttamaa ohjelmaa voi seurata uudistuneella Kallio-lavalla. Ohjelmassaan KirjaKallio uppoutuu kirjallisuuden maailmaan ja käy ajankohtaista keskustelua ympäröivästä maailmasta. Neljällä messupäivällä on kullakin oma teemansa. Aiheita pohditaan messupäivien kirjahaastatteluissa ja niihin syvennytään kunkin päivän paneelikeskustelussa klo 12.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme