Messukeskus

Lapsimessut on kevään odotetuin tapahtuma perheille ja odottajille

Jaa

Lapsiperheiden ja odottajien oma tapahtuma Lapsimessut palaa Helsingin Messukeskuksen ohjelmaan ensi keväänä. Pohjoismaiden suurin alan tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa 22.–24.4.2022. Samaan aikaan ja samalla lipulla avautuu myös OutletExpo.

Lapsimessut on suunnattu koko perheelle ja tarjoaa antoisaa sisältöä myös odottajille ja perheen perustamista suunnitteleville. Messuilta löytyvät kaikki lapsiperheen tarvitsemat tarvikkeet, vaatteet ja palvelut sekä lapsille soveltuvia harrasteita vauvaiästä varhaisteini-ikään saakka. Osallistumisensa on vahvistanut jo liki 200 yritystä.

Ohjelmaa lapsille, aikuisille ja varhaiskasvatuksen ammattilaisille

Odotettavissa on asiantuntijatietoa, ideoita ja käytännön opastusta lapsen koko kasvukaaren varrelle, teemoina terveys, hyvä ravinto, lepo, liikkuminen, lasten elämään yhä enemmän hiipivä digitaalisuus ja monet muut lapsiperheille ajankohtaiset aiheet. Lisäksi puhutaan kasvatuksen ja vanhemmuuden haasteista, parisuhteesta, raskaudesta, synnytyksestä ja perheiden hyvinvoinnista.

Koko tapahtuma räätälöidään perheille soveltuvaksi. Messualueelle rakennetaan toimivat ja mukavat palvelupisteet imettäjille ja vaipanvaihtajille sekä turvallinen säilytyspaikka lastenvaunuille. Kauempaa saapuvia palvelee Messukeskuksen oma hotelli, josta pääsee sisäkautta messuille.

Koko perhe turvallisesti messuille

Messukeskus tarjoaa tapahtumalle parhaat mahdolliset puitteet: runsaasti tilaa ja koronasertifioidut huippuluokan järjestelyt. Korkea terveysturvallisuus säilyy jatkossakin messujen ykköstavoitteena. Rokotekattavuus etenee nyt vauhdilla, ja huhtikuuhun mennessä todennäköisesti suuri joukko lapsiakin on jo saanut koronarokotteensa. Terveysviranomaisten luokittelussa messut arvioidaan vähäriskiseksi tapahtumaksi, jossa vierailu on turvallisempaa kuin kauppakeskuksessa käynti.

- Lapsimessut järjestetään täysimittaisena ohjelmallisena kokonaisuutena liki kolmen vuoden tauon jälkeen, ja sekä yritysten että messuvieraiden odotukset ovat korkealla. Tulossa on monipuolinen ja laaja tapahtuma, jonka osastot tarjoavat paljon tekemistä ja kokeilua ja houkuttelevat perheen pienimpiäkin kokemaan uutta, lupaa Lapsimessuista vastaava Marcus Bergström Messukeskuksesta.

Lapsimessujen ohjelma julkistetaan helmikuussa 2022. Messukeskus järjestää Lapsimessut yhteistyökumppaneinaan Suomen Lastenhoitoalan Liitto, Lasten ja nuorten keskus sekä EFU-Projektit Oy.

Lapsimessut ja samaan aikaan järjestettävä OutletExpo Helsingin Messukeskuksessa 22.-24.4.2022 |www.lapsimessut.fi | #lapsimessut2022 | www.facebook.com/lapsimessut | ig: @lapsimessut

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus, liiketoimintavastaava Marcus Bergström, 044 562 4524, marcus.bergstrom@messukeskus.com; viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkamessujen matkailututkimus ja lomamatkaennuste 2022: Etätyön yleistyminen pidentää lomamatkoja tulevaisuudessa ja matkoille halutaan luotettava järjestäjä21.1.2022 10:15:00 EET | Tiedote

Kotimaan matkailussa nähty trendi etätyön tekemiseen kesämökeiltä luo pohjaa työelämän muutokseen, jossa yhdistellään entistä helpommin työtä ja matkailua, vaikka se on käytännössä vielä aika harvalle työtehtävien vuoksi mahdollista. Lisääntynyt etätyömahdollisuus vaikuttaa kuitenkin tulevaisuudessa entistä enemmän myös vapaa-ajalla tehtyihin ulkomaanmatkoihin.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic –tapahtumakokonaisuus siirtyy toukokuulle 202218.1.2022 10:15:00 EET | Tiedote

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattilaisten tapahtumakokonaisuus PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic sekä samaan aikaan Messukeskuksessa järjestettävät horeca-alan ammattilaisten Gastro Helsinki ja graafisen alanSign, Print & Promotion on päätetty siirtää. Tapahtumat järjestetään18.–19.5.2022, ja kolmipäiväinen Gastro Helsinki 18.–20.5.2022. Tapahtumat järjestetään Helsingin Messukeskuksessa.

Helsingin Kirjamessujen uusi ohjelmajohtaja on Ville Blåfield18.1.2022 00:01:00 EET | Tiedote

Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtajaksi on valittu viestintäkonsultti ja tietokirjailija Ville Blåfield. Uusi ohjelmajohtaja tuo Helsingin Kirjamessuille uudenlaista näkökulmaa, jossa yhteiskunnallisilla keskusteluilla ja moniäänisyydellä on oma paikkansa. Blåfield arvostaa kirjamessuja ja lupaa ottaa huomioon rakastetun tapahtuman ainutlaatuisuuden. ”Toivon, että messut kehittyvät entisestään myös yhteiskunnallisen keskustelun foorumina”, hän toteaa.

Uutta MP 22 -messuilla: Hall of Fame ja vuoden 2021 MP-teko14.1.2022 14:00:00 EET | Tiedote

MP Moottoripyörämessut tekee töitä moottoripyöräilyn ja alan hyväksi. Nyt nostetaan ensimmäiset moottoripyöräilyn merkkihenkilöt Hall of Fame -tunnustuksella, ei nyt Messukeskuksen kattoon, mutta julkisuuteen kuitenkin. Hall of Fame -tunnustuksen saa neljä henkilöä, jotka ovat toimineet moottoripyöräilyn hyväksi merkittävällä tavalla pitkään. Yleisö valitsee Vuoden MP-teon. Tunnustuksen saaja on vuonna 2021 tehnyt merkittävää työtä moottoripyöräilyn eteen Suomessa. Kaikki tunnustuksen saajat julkaistaan MP-messujen avajaispäivänä perjantaina 25.3.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme