Rakennusliike Lapti Oy

Laptin kehittämä Limingantullin Veturin 2. vaiheen toimistotalohanke Krouvintiellä käynnistyy Oulussa

Jaa
Laptin Pohjois-Suomen kehittämä Limingantullin Veturin toimistokiinteistökokonaisuuden 2. vaihe käynnistyy kesällä 2022 Oulussa. Krouvintie 4:ään nousevaan toimistotaloon tulee yhteensä 4.300 neliömetriä vuokrattavia tiloja ja yli 100 autopaikkaa. Toimistotalon päävuokralaiseksi tulee Monetra Oulu Oy. Toimistotalo valmistuu syksyllä 2023.
Lapti rakentaa toimistotalon  Krouvintie 4:ään kehittyvälle Limingantullin alueelle.
Lapti rakentaa toimistotalon Krouvintie 4:ään kehittyvälle Limingantullin alueelle.

Kehittyvälle Limingantullin alueelle rakennettava toimistotalo nousee omalle tontille Laptin pääkonttorin viereen. Alueesta on kasvamassa merkittävä työpaikkakeskittymä Oulun keskustan läheisyyteen. Lapti vastaa hankkeen suunnittelusta, rakentamisesta ja tilojen vuokrauksesta. Päävuokralaiseksi tulee kuntien tukipalveluja tuottava Monetra Oulu Oy.

Odotamme uusien, nykyaikaisten toimistotilojemme valmistumista. Limingantullin Veturin sijainti on erinomainen Oulun keskustan läheisyydessä. Limingantulli sijaitsee keskeisellä paikalla ja sinne on hyvät yhteydet niin julkisella liikenteellä kuin omalla autollakin iloitsee toimitusjohtaja Jussi Kauppi Monetra Oulu Oy:stä.

Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme käynnistämään hankkeen. Krouvintielle rakennettavan Limingantullin Veturin 2. vaiheen suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti tilojen muunneltavuus. Tiloista tehdään mahdollisimman joustavat ja helposti muunneltavat, jolloin ne soveltuvat useamman yrityksen tarpeisiin, kertoo aluejohtaja Mikko Lohi Rakennusliike Lapti Oy:stä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Lohi, Aluejohtaja
Rakennusliike Lapti Oy
045 631 2946
mikko.lohi@lapti.fi

Kuvat

Lapti rakentaa toimistotalon  Krouvintie 4:ään kehittyvälle Limingantullin alueelle.
Lapti rakentaa toimistotalon Krouvintie 4:ään kehittyvälle Limingantullin alueelle.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Rakennusliike Lapti Oy
Rakennusliike Lapti Oy
Äyritie 8 B
01510 VANTAA

020 785 5500http://www.lapti.fi

Lapti lyhyesti

Lapti on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden liike- ja toimitilojen, koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen sekä päivähoito- ja hoivakiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Rakennusliike Lapti -konsernin palveluksessa oli tilikauden päättyessä noin 570 henkilöä. www.lapti.fi

Rakennamme huolella hyvän elämän puitteet.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliike Lapti Oy

Alajärvelle nousee ikäihmisten palvelutalo vastaamaan alueen palvelupaikkatarpeeseen13.3.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Alajärvelle Etelä-Pohjanmaalla nousee uusi ikäihmisten 46-paikkainen palvelutalo vastaamaan alueen palvelupaikkatarpeeseen. Suomen Hoiva ja Asunto Oy:n omistukseen tulevan palvelutalon suunnittelusta ja rakentamisesta vastaa Rakennusliike Lapti Oy. Palveluntuottajana ja vuokralaisena tulee toimimaan Attendo Oy. Palvelutalon rakentaminen alkaa maanrakennustöillä maaliskuussa 2023, ja talo valmistuu huhtikuussa 2024.

Laptin tulostiedote 2022: Voitollinen tulos ja vahva tilauskanta17.2.2023 09:30:00 EET | Tiedote

Rakennusliike Lapti Oy teki vuonna 2022 voitollisen tuloksen ja rakensi vahvan tilauskannan poikkeuksellisessa liiketoimintaympäristössä. Strategiansa mukaisesti Lapti panostaa monipuoliseen rakentamiseen kasvukeskuksissa. Vuoden 2022 aikana Lapti myi 583 RS-asuntoa Suomen eri kasvukeskuksissa ja nousi koko maassa kolmanneksi suurimmaksi RS-asuntojen myyjäksi. Lisäksi Lapti vahvisti tilauskantaansa muulla urakoinnilla. Pitkäjänteinen työturvallisuuden kehittäminen toi jälleen positiivisia tuloksia: Lapti onnistui parantamaan edelleen edellisvuotista alhaista tapaturmataajuutta 5,79 tapaturmaan miljoonaa työtuntia kohden.

Neljä kerrostaloa ja K-Supermarket uudistavat Siilinjärven linja-autoaseman seudun lähivuosina2.1.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Siilinjärven linja-autoaseman seutu tulee muuttumaan lähivuosina, kun aseman viereiselle parkkialueelle nousee neljä kerrostaloa ja K-Supermarket. Rakennusliike Lapti Oy on solminut esisopimuksen kerrostalotonttien hankinnasta Siilin Rauta Oy:n kanssa ja aiesopimuksen viereiselle tontille rakennettavasta K-Supermarketista Kesko Oyj:n kanssa. Rakennustöiden on tarkoitus alkaa syksyllä 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme