Rakennusliike Lapti Oy

Laptin Kuopion Portin vuokralaiseksi Sweco

Jaa

Kuopion tulevaan maamerkkiin Kuopion Porttiin valmistuvien toimistotilojen pitkäaikainen vuokrasopimuksen ovat allekirjoittaneet Lapti Group -konserniin kuuluva Rakennusliike Lapti Oy ja Sweco. Vuokrasopimus käsittää toimistotilat noin 150 henkilölle. Tiloihin muuttaa Swecon Kuopion aluetoimisto tilojen valmistuttua vuonna 2020.

Havainnekuva Kuopion Portti etelän suunnasta
Havainnekuva Kuopion Portti etelän suunnasta

Swecon päätös sijoittua Kuopion Porttiin kuvaa hyvin Kuopion Portin vetovoimaa. Vuokrasopimuksen allekirjoittaminen tässä vaiheessa, lähes kaksi vuotta ennen tilojen valmistumista, antaa vuokralaiselle parhaat edellytykset muokata tilat ja palvelut omiin tarpeisiinsa sopiviksi”, kertoo Laptin Itä-Suomen aluejohtaja Risto Pekkarinen.

Sweco saa Kuopion Portista nykyaikaiset ja sen liiketoimintaa hyvin palvelevat toimitilat. Meille on tärkeää olla lähellä asiakkaitamme. Muuton myötä asiantuntijamme ovat yhä helpommin saavutettavissa. Kuopion Portti sijaitsee Kuopion solmukohdassa, välittömästi keskustan laidalla, ja paikalle pääsee helposti monesta suunnasta”, kertoo Swecon tilojen suunnitteluttamisesta vastaava tulosyksikön johtaja Seppo Höyhtyä.

Kuopion asemanseudulle vaiheittain vuosina 2020-2023 valmistuva Kuopion Portti on monipuolinen kokonaisuus, johon rakennetaan matkustajapalveluiden lisäksi asunto-, toimisto-, liike- ja palvelutiloja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Risto Pekkarinen
Aluejohtaja
Rakennusliike Lapti Oy Itä-Suomi
040 134 5244

Kuvat

Havainnekuva Kuopion Portti etelän suunnasta
Havainnekuva Kuopion Portti etelän suunnasta
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Rakennusliike Lapti Oy
Äyritie 8 B
01510 VANTAA

020 785 5500http://www.lapti.fi

Lapti Group on asuntojen ja palvelutilojen rakentamiseen erikoistunut rakentamispalveluyhtiö. Asunto- ja palvelutilatuotannon lisäksi yhtiö tuottaa talotekniikkapalveluita sekä osana omia rakentamishankkeitaan että ulkoisille asiakkaille. Lapti Group on yksi Suomen nopeimmin kasvavista ja kannattavimmista talonrakennusyhtiöistä. Lapti Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 226 milj.€ ja työntekijöitä on 700. www.lapti.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliike Lapti Oy

Lapti laajentaa vuokramallilla kuntien päiväkotien ja koulujen hankinta- ja rahoitusvaihtoehtoja1.11.2018 08:33Tiedote

Lapti Groupiin kuuluva Rakennusliike Lapti Oy tuo markkinoille erityisesti kunta-alalle suunnatun vuokramallin perinteisten hanke- ja rahoitusvaihtoehtojen rinnalle täydentämään päiväkotien hankintavaihtoehtoja. Vuokramallissa Lapti rakentaa kunnan tai kaupungin kanssa yhteistyössä alueelle uuden päiväkodin tai koulun, jonka kunta vuokraa käyttöönsä. Laptin vuokramalli mahdollistaa kunnan tarpeita vastaavien uusien ja monikäyttöisten tilojen rakentamisen sitomatta kunnan omia resursseja kiinteistöinvestointeihin.

Lapti Group Oy ostaa Oulun Medikiinteistöt Oy:n Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriltä24.9.2018 14:43Tiedote

Sairaanhoitopiirin (PPSHP) kuntayhtymän valtuusto on päättänyt kokouksessaan 24.9.2018 myydä Oulun Medikiinteistöt Oy:n koko osakekannan ja Sairaalarinteen maa-alueet. Kauppa tukee sairaanhoitopiirin strategiaa luopua ydintoiminnan kannalta tarpeettomista kiinteistöistä. Kaupan myötä Lapti Group Oy hyödyntää Sairaalarinteen käyttämättömän rakennusoikeuden ja jatkaa Oulun Medikiinteistöt Oy:n vuokraustoimintaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme