Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lärarrekryteringen inom den finsk- och svenskspråkiga grundläggande utbildningen har börjat i Vasa

Dela

Rekryteringen inom den finskspråkiga grundläggande utbildningen började 8.2 och fortsätter till 24.2. Rekryteringstiden för den svenskspråkiga grundläggande utbildningen började 16.2 och slutar 2.3.

Den finskspråkiga grundläggande utbildningen söker klasslärare, specialklasslärare, timlärare i huvudsyssla, speciallärare och elevhandledare. Den svenskspråkiga grundläggande utbildningen söker klasslärare, timlärare i huvudsyssla och speciallärare. Uppgifterna är ordinarie tjänsteförhållanden.

Rekryteringen sker via kuntarekry. Alla jobb som kan sökas finns på kuntarekrys sidor på finska och svenska.

- Nu erbjuds mångsidigt intressanta undervisningsuppgifter i internationella och kunniga team. Det är fint att vi även under en tid som den här kan erbjuda så här många jobb, säger Vasa stads rekryteringsansvariga Anne Lindell.

Den största sysselsättaren i Vasa är Vasa stad som ständigt söker ny yrkeskunnig arbetskraft: unga i sommarjobb, studerande för vikariat, nyutexaminerade och erfarna yrkesmänniskor för många utmanande uppgifter.

I Vasa finns det över 140 företag inom energibranschen och över 20 kulturobjekt inom en kilometers radie från torget. Nordens energihuvudstad Vasa är en unik kombination av modern internationalism, ung entusiasm, innovativt kunnande och lugn och ro. Kvarkens skärgård är Finlands enda naturarvsobjekt.

Nyckelord

Kontakter

Vasa stads rekryteringsansvariga Anne Lindell, tfn 040 153 4564, anne.lindell@vaasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum