Exove Oy

Lars Oehlandt on nimitetty Exove Oy toimitusjohtajaksi

Jaa

Exoven uudeksi toimitusjohtajaksi on 2.5.2022 alkaen nimitetty DI Lars Oehlandt.

Exoven perustaja ja pääomistaja Janne Kalliola siirtyy sivuun toimitusjohtajan tehtävästä, mutta jatkaa aktiivisesti työtään yhtiössä. Jatkossa Kalliola tulee keskittymään yhtiön kasvuun ja kehittämiseen.

”Viidentoista vuoden vetovastuuni aikana Exove on kasvanut startupista merkittäväksi alan toimijaksi. Nyt on hyvä aika siirtää kapula eteenpäin ja aloittaa työt kasvujohtajana. Alan suurin haaste on työvoiman saatavuus ja tämän ratkaiseminen on ensimmäisiä tehtäviäni uudessa roolissani.” Janne Kalliola kommentoi päätöstään.

Exove saa Lars Oehlandtista toimitusjohtajan, jolla on erinomaisen hyvä tekninen osaamistausta, yhdistettynä näyttöihin yritysjohtajana, konseptien kehittäjänä, markkinoinnin ja brändien osaajana.

Oehlandt tulee yhdessä exovelaisten kanssa vauhdittamaan yhtiön kasvua ja kehitystä. Uskomme, että jatkossa esimerkiksi palvelutarjoama ja tapamme toimia asiakassuhteissa saavat uusia muotoja.

“Vaativassa asiantuntijatyössä yrityksen tunnelma, kulttuuri ja yhteinen arvomaailma ovat tärkeitä tekijöitä ja näkyvät myös arjen työssä ja sen laadussa. Olemme erittäin iloisia, että saamme Larsista vahvasti Exoven näköisen ja -tyylisen toimitusjohtajan.”, toteaa Exoven hallituksen puheenjohtaja Pekka Soini.

“Olen innoissani päästessäni yhdessä exovelaisten kanssa kehittämään asiakkaidemme digitaalisia palveluja seuraavalle tasolle. Koen että Exove on vahvasti arvojensa mukaisesti toimiva kumppani, henkilökunnasta ja asiakkaistaan välittävä sekä vastuullinen toimija. ”, Lars Oehlandt kommentoi.

Exove on on suunnittelu- ja ohjelmistoyritys, joka luo digitaalisia ratkaisuja asiakkailleen loppukäyttäjä edellä. Exove tarjoaa palveluita, joilla on välitön vaikutus liiketoimintaan yhdistämällä asiakasymmärryksen, datan ja teknologian. Yrityksellä on toimipisteitä Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Tallinnassa ja se toimii lähes sadan hengen voimin. Asiakkaina on monelle suomalaiselle tuttuja brändejä kuten Neste Oyj, Sanoma Oyj ja koulutuspuolelta mm. Haaga-Helia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa:

Pekka Soini
Hallituksen puheenjohtaja
0400 427 835

Lars Oehlandt
Toimitusjohtaja 2.5. alkaen
040 747 0704

Janne Kalliola
Kasvujohtaja 2.5. alkaen
040 558 1796

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Exove Oy
Itämerenkatu 1
00180 Helsinki

http://www.exove.com

Exove on on suunnittelu- ja ohjelmistoyritys, joka luo digitaalisia ratkaisuja asiakkaille. Exove tarjoaa palveluita, joilla on välitön vaikutus liiketoimintaan yhdistämällä asiakasymmärryksen, datan ja teknologian. Yrityksellä on toimipisteitä neljässä maassa ja se toimii lähes sadan hengen voimin. Asiakkaina on monelle suomalaiselle tuttuja brändejä kuten esimerkiksi Neste Oyj, Sanoma Oyj ja koulutuspuolelta mm. Haaga-Helia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Exove Oy