Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lars Swanljungin keräilijän kierros Kuntsilla lauantaina 12.10.

Jaa

Taiteenkeräilijä Lars Swanljung kertoo lauantaina 12.10. klo 15 keräilynsä vaiheista ja esittelee kokoelmansa teoksia Kuntsin modernin taiteen museon toisessa kerroksessa. Kuntsille on lauantaina ilmainen sisäänpääsy.

Kuva: Mikko Lehtimäki
Kuva: Mikko Lehtimäki

Teoksia Swanljungin kokoelmasta on esillä museon toisessa kerroksessa näyttelyssä Odysseia – matka taiteessa. Näyttelyssä on amerikkalaista, pohjoismaista ja suomalaista taidetta. Tämä heijastelee myös Swanljungin 30-vuotista matkaa taiteenkeräilijänä. Kierros tarjoaa yleisölle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kokoelmaan ja sen vaiheisiin keräilijän itsensä kertomana. Keräilijänkierros on järjestyksessään toinen ja näyttelyn viimeinen. Näyttely on esillä 2.2.2020 asti.

Näyttelyssä on musta huone, Black Box, jonka teokset vaihtuvat näyttelyn aikana. Tulevana viikonloppuna on vielä mahdollisuus nähdä Swanljungin kokoelmaan kuuluvaa videotaidetta, minkä jälkeen teokset vaihtuvat. Esille on tulossa Marita Liulian kaksi multimediateosta 1990-luvulta: Abitious Bitch ja Son of a Bitch.

Kuntsin modernin taiteen museon ensimmäiseen kerrokseen avautuu 19.10. Marita Liulian näyttely Mysterium. Näyttelyn rakentamisen vuoksi kerros on suljettuna yleisöltä 8.–18.10. Odysseia – matka taiteessa -näyttelyyn pääsee alakerran näyttelyn vaihdon aikana puoleen hintaan, jolloin pääsymaksu on 4,50 € ja opiskelijoilta, eläkeläisiltä sekä työttömiltä 3 €.

Kuntsin modernin taiteen museo on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 11-17.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

amanuenssi Kati Lehtinen
Vaasan kaupungin museot
p. 040 576 3780
kati.lehtinen@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Mikko Lehtimäki
Kuva: Mikko Lehtimäki
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilkivallan kohteeksi joutunut pyörälaskuri on nyt uusittu 9.7.2020 13:58:07 EESTTiedote

Palosaaren sillalla komeilee nyt uusi näytöllinen laskuri. Edellinen pyörälaskuri joutui ilkivallan kohteeksi, ja se rikottiin. Uusi laskuri laskee sekä ohi kulkevat pyöräilijät että jalankulkijat. Laskuri ilmoittaa kyseisen päivän ja koko vuoden tulokset. Vaasassa on yhteensä viisi pyörälaskuria, joista yhdessä on näyttö. Laskureiden tietoihin voi tutustua verkkosivullamme osoitteesta www.vaasa.fi/pyoraily

Den vandaliserade cykelräknaren har nu förnyats 9.7.2020 13:56:35 EESTTiedote

På Brändö bro ståtar nu en ny displayförsedd räknare. Den förra cykelräknaren vandaliserades och gick sönder. Den nya räknaren räknar både passerande cyklister och fotgängare. Räknaren meddelar resultaten för ifrågvarande dag och för hela året. I Vasa finns totalt fem cykelräknare, av vilka en har display. På vår webbsida på adressen www.vaasa.fi/sv/cykling kan man bekanta sig med uppgifterna i räknarna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme